arrow_back Terug
cancel

PHOENIX COVERBAND Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

PHOENIX COVERBAND Boeken

Phoenix Coverband Dé partyband die stáát!
Deze Top100 & party band neemt je tijdens elk optreden mee op een muzikale reis vanaf de gouden jaren ‘60, naar disco in ‘70’s, en via the very eighties en de foute nineties beland je in de zero’s met als eindstation de Top40! Zet je feesthoed maar op want met Phoenix is het succes gegarandeerd en feest ten top! Dus voor de thuisblijvers; ‘don’t wait up’!

Phoenix speelt in op diverse acts, waarin je niet alleen met je oren geniet, maar ook met het oog. Met een herkenbare touch van de artiest, act of periode nemen deze enthousiaste muzikanten hun werk serieus en doen er alles aan om het zo goed mogelijk neer te zetten. Denk bijvoorbeeld aan: Tina Turner, Elvis, The Backstreet Boys, de foute nineties, Spice Girls, Disco Fever, The Beatles en nog meer!

Phoenix Coverband speelt overal in NL, en vind je regelmatig op bruiloften, partijen en bedrijfsfeesten, feesttenten, kermissen en pleinfeesten.

Hoogtepunten 2019:
In 2019 mochten zij de meest drukbezochte dag van de beroemde Sneekweek muzikaal neerzetten. Tevens betraden zij het grote podium van Popweekend Schagen ca 18.000 bezoekers. En als afsluiter in december verzorgde zij de muziek voor Defensie; De Koninklijke Marine.

Voor het boeken van PHOENIX COVERBAND ben je bij Twotone aan het juiste adres.

PHOENIX COVERBAND Boeken calendar_today