arrow_back Terug
cancel

PETER DOUGLAS Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

PETER DOUGLAS Boeken

Met zijn perfecte personificatie van Frank Sinatra, kroonde hij zich in 1986 tot de onbetwiste winnaar van de Soundmixshow.
Bijna 8miljoen kijkers waren getuige van een unieke performance, die hij vanaf dat moment nog ontelbare keren zou opvoeren. Peter Douglas was geboren !
De ongekende niet te evenaren vocale gelijkenis tussen Douglas en Sinatra werd het gesprek van de dag en spreekt, anno vandaag, nog steeds tot de verbeelding.
Zijn wereldhit Stars On Frankie, bracht hem van New York tot Tokio en alle windstreken daartussen. Zo raakten ook België en Duitsland in de ban van de New Blue Eyes.
Het Knokke Star Festivalroemde hem om zijn vocale kwaliteiten en stijlvolle presentatie en onze oosterburen zaten aan de buis gekluisterd bij zijn gastoptredens in de televisieshows van Rudy Carell, Harald Junke en Carl Dahl.
Zijn album Just Swing, waarop het nummer Thank You Frank welke hij samen schreef met wijlen componiste Lucy Steymel, bracht hem dichterbij de Sinatra familie. Op de 81ste verjaardag van The Voice bracht hij deze eigengecomponeerde song ten gehore.
2019 kwam Peter Douglas met zijn single Fly Me Through The Years die hij samen met Ralph van Manen - Bruce R.F.Smith
schreef. Jan Wessels tekende voor het geweldige arrangemenT. in 2020 is de single 5 star man een feit. Deze song schreef peter samen met Eddie conard toen zij 25 jaar geleden optraden op een gala in het prachtige steigenberger hotel la canaria op het zonnige eiland Gran Canaria. Ook weer een mooi document wat uiteraard op het komende album zal verschijnen.
Peter: Ik ben zo dankbaar dat ik na al die jaren nog steeds mijn stem mag laten horen aan het publiek. Deze nieuwe song is een Peter Douglas song maar uiteraard wel met een knipoog naar waar het allemaal begonnen is.

14 mei 2023 was de vijfentwintigste sterfdag van Frank Sinatra en bracht Douglas na al die jaren zijn tribute song Thank You Frank nog een keer uit. Opnieuw ingezongen en opnieuw gemasterd werd het eerbetoon aan werelds beste en grootste crooner ever in de schijnwerpers gezet. Onverwachte mooie media resultaten waren het gevolg.

Deelnemer The Tribute 2024

Voor het boeken van PETER DOUGLAS ben je bij Twotone aan het juiste adres.

PETER DOUGLAS Boeken calendar_today