arrow_back Terug
cancel

PETER BEENSE Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

PETER BEENSE Boeken

Jubileum

Op 8 december 2010 vierde Peter Beense zijn 25 jarige jubileum in theater Carré te Amsterdam .

'N Goede Vriend

Peter Beense is 'n goede vriend van het Nederlandse en Engelse lied. Onder zijn goede vrienden bevindt zich ook Harry Slinger, met wie Peter een prachtig duet opnam dat te vinden is op het gelijknamige album. Ik mis je zo is een andere, zeer populaire track van deze cd.

Ga Nu Maar Weg

In mei 2010 is de videoclip van Ga nu maar weg, de nieuwe single van de Amsterdamse volkszanger Peter Beense, online gegaan. De vrolijke single is is de opvolger van het vorig jaar verschenen ‘Ga met me mee’ en gaat over een liefde waaraan niet toegegeven mag worden.
In de clip weerstaat Peter de verleiding van vele mooie vrouwen die om hem heen dansen en hem diep in de ogen kijken. Het is een zwoele clip geworden, met een dikke knipoog, waarbij de hilariteit niet geschuwd wordt. Kortom, drie minuten en 10 seconden feest, lachen, dansen, een biertje met Peter.

Big Party

Peter Beense is altijd al een gepassioneerd zanger geweest. Hij zorgt gegarandeerd voor een Big Party. Dat merk je meteen als hij op het podium nummers als Ik mis je zo, de Koster, of Fiësta ten gehore brengt. Zijn repertoire is het best te omschrijven als een mix van Engels en Nederlandstalig met een zomers, Zuid-Amerikaans tintje op z'n tijd.

Café Peter Beense

Wie een avondje gaat stappen in Amsterdam mag café Peter Beense natuurlijk niet overslaan. Van donderdag tot en met zondag is zanger Peter in het café achter de tap te vinden en zingt hij samen met de gasten tot in de kleine uurtjes. Tenminste, als hij niet ergens in het land op het podium staat. Want met meer dan 200 optredens per jaar is Beense natuurlijk vaak onderweg.
Heineken Music Hall

Het eerste grote, exclusieve concert van Peter Beense vond plaats in het legendarische Carré. Binnen een halve dag was dit concert uitverkocht en de concerten die daarop volgden werden in de muziektempel Heineken Music Hall gehouden. De afgelopen jaren zong hij enkele keren voor een uitverkochte Heineken Music Hall de sterren van de hemel.

André Hazes

Tijdens de herdenking van André Hazes in de Amsterdam Arena, naar aanleiding van diens overlijden op 23 september, zong Peter Beense samen met Wolter Kroes het lied Het Is Koud Zonder Jou. Peter is een groot bewonderaar van André. Op het album Samen met Dré is Peter te horen in het nummer Waarom, een duet met André Hazes.

Songtekst

Als je een songtekst van Peter Beense download, zul je ontdekken dat zijn muziek niet alleen feestelijk is, maar ook de nodige diepgang kent. De veelzijdige persoonlijkheid van deze zanger, draagt er dan ook zeker toe bij, dat hij meer dan 200 boekingen per jaar op zijn naam heeft staan.
Met zoveel hart voor muziek, een prachtige stem, horeca en feestervaring is zanger Peter Beense een fantastische artiest op Uw feest of evenement.

Voor het boeken van PETER BEENSE ben je bij Twotone aan het juiste adres.

PETER BEENSE Boeken calendar_today