arrow_back Terug
cancel

PATRICK WILLEMSE Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

PATRICK WILLEMSE Boeken

Patrick Willemseis geboren 2 maart 1965 teAmsterdam. Deze sympathieke zanger zingt al ruim 25 jaar en is de laatste jaren uitgegroeid tot een zanger met een meer dan behoorlijk zangniveau. Hij heeft een prettig en warm stemgeluid en schuwt ook de hoge noot niet. Patrick zijn interesse voor de muziek zorgde ervoor dat hij als dj-plaatjes ging draaien op feesten en partijen. Zijn kennis van de muziek en het aanvoelen van het publiek, zorgde ervoor dat Patrick een basis legde voor zijn zangcarrière. Patrick deed mee aan diverse talentenjachten.

In 1998 deed Patrick mee aan deHenny Huisman Soundmixshow.
Zijn vertolking van Rene Froger sprak menigeen tot de verbeelding. Vanaf dat moment heeft Patrick de smaak te pakken en zingt hij op professionele wijze alle soorten repertoire. Hoewel Patrick vele malen optreedt bij bruiloften en partijen en in diverse kroegen zingt heeft de zanger nooit eigen repertoire opgenomen.
In 2014 komt daar verandering in, in maart kwam met succes zijn eerste single uit. Kus me lieveling heeft 8 weken in de Nederlandse top 30 gestaan, en zelfs de 6e plek weten te behalen. Oktober 2014 kwam de 2e single uit Jij zit in mijn hart.
De 5e single Zeg Mij Niet’ is speciaal geschreven over het leven. Met name de wending die het leven van Patrick maakte in 2014 toen hij zijn hele leven om gooide en na al die jaren een keer voor zichzelf koos.

“Iedereen die een feest geeft wil een onvergetelijke avond dus dat is mijn doel, en als dat gelukt is maakt mij dat een gelukkig mens” 

Voor het boeken van PATRICK WILLEMSE ben je bij Twotone aan het juiste adres.

PATRICK WILLEMSE Boeken calendar_today