arrow_back Terug
cancel

PARTYBAND AGOGO Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

PARTYBAND AGOGO Boeken


Agogo is DE sprankelende coverband van dit moment, die vol energie, passie en enthousiasme een feeststemming creeert om op te dansen.
Gewapend met een zeer breed repertoire vol danceclassics en de meest actuele partyhits spelen zij 3 energieke sets gevuld met gave medleys en coole danspasjes.
Hierbij is het muzikale niveau indrukwekkend, het tempo overdonderend en de publieksparticipatie hoog.
Agogo zorgt er zo voor dat geen dansvloer ongevuld blijft en geen feest onbesproken.

Agogo speelt standaard met twee superzangeressen, een ‘heartdriven’ gitarist, een ‘funky’ toetsenist, een absoluut ‘groovende’ bassist, een megastrakke drummer en niet te vergeten met een saxofonist van wereldformaat! Scheurende saxsolo’s, coole blaasriffs en veel Sax A GO GO. Energie Extra, Party guaranteed!

Agogo wordt in haar show versterkt door een geweldig geluidsbedrijf, die zorgt dat de band in al haar muzikale facetten volledig tot haar recht komt.
Natuurlijk verzorgt dit professionele bedrijf ook een op maat gesneden lichtshow en een eigentijdse ledwall zodat geen showelement aan het dansende oog zal worden onttrokken.

Agogo speelt standaard met DJ

Een TopDJ zorgt er voor dat de sets van Agogo geweldig aan elkaar worden gedraaid: The party never ends! Deze Dj laat de avond rustig en in stijl beginnen, voordat de show een aanvang neemt.

Door de verschillende mogelijkheden is deze feestformatie in staat om elk feest van de juiste muzikale omlijsting te voorzien en te zorgen voor een avond om niet snel te vergeten.
Agogo: Voor als je echt iets te vieren hebt en je wilt dat het super klinkt!

Voor het boeken van PARTYBAND AGOGO ben je bij Twotone aan het juiste adres.

PARTYBAND AGOGO Boeken calendar_today