arrow_back Terug
cancel

PARTY ANIMALS Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

PARTY ANIMALS Boeken

De Party Animals onderhouden intensief contact met hun fans, die zichzelf liever 'Members' noemen, want zij zijn allemaal lid van de Party Animals website.
Bij het schrijven van deze biografie update, begin 2010, telt de website 10.000 leden van wie velen zeer aktief zijn betrokken bij het reilen en zeilen van de Party Animals.
Aktieve Members hebben kontakt met de Party Animals, met de producers en met elkaar.
Ze reageren op nieuwsartikelen, op elkaars commentaar, ze plaatsen foto's en spreken regelmatig met elkaar af voor landelijke Member Meetings op centrale lokaties.
Sommige Members hebben admin rechten waardoor zij ook zelf artikelen schrijven en ingezonden artikelen of foto's kunnen plaatsen, als moderators optreden in de forums en er voor zorgen dat het gastenboek verschoond blijft van reakties met minder gewenst taalgebruik.
De Members zitten over het hele land verspreid en bij een gemiddeld Party Animals optreden zijn er daardoor altijd wel zo'n 20 - 30 Members in het publiek te vinden.
Via de Members krijgen de Party Animals constant feedback op optredens en nieuwe ontwikkelingen waardoor de Party Animals altijd op de hoogte zijn wat er leeft en wat de fans willen.

Het razende succes van de Party Animals is geheel te danken aan de energieke show, de fanatieke producers, de trouwe fans, de enthousiaste discotheken en feestorganisaties die de groep maar blijven boeken en de actieve vrijwilligers die de groep bijstaan.
Het feit dat de Party Animals zich niet tot nauwelijks gesteund voelen door radio, TV of geschreven pers lijkt niet in het nadeel van de groep te werken.
Integendeel, door het uitblijven van 'over-exposure' lijkt het of niemand er genoeg van kan krijgen en worden de Party Animals keer op keer, jaar in jaar uit weer teruggevraagd in clubs, zalen, feesttenten en op evenementen waar het iedere keer weer dolle pret is en 'het dak eraf gaat'. Martijn, Jan, Kelvin en EB zijn enorm gemotiveerd om er altijd een feest van te maken, na 15 jaar is het nog steeds: 'P.A. Posse in da place!'

Voor het boeken van PARTY ANIMALS ben je bij Twotone aan het juiste adres.

PARTY ANIMALS Boeken calendar_today