arrow_back Terug
cancel

ONE TWO TRIO Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

ONE TWO TRIO Boeken

De ultieme feestband die doorbrak met hits als 'Juffrouw Toos' en '10 Kleine Tuinkabouters', is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam als het gaat om feest!
LIVE gespeeld en gezongen topentertainment met veel humor, interactie en een bijzonder aanstekelijk enthousiasme.
Hierdoor vormt het publiek als het ware 'de vierde man' en brengen ze samen ieder feest naar een absoluut hoogtepunt!

Het repertoire is eigenlijk onbegrensd en bevat dan ook veel meer dan de eigen vele hits.
Rock, Pop en Swing, Nederlandstalig of Engelstalig: het repertoire wordt eigenlijk afgestemd op het publiek en zo ontstaat het unieke One Two Trio sfeertje dat deze band zo geliefd maakt op zowel openbare en besloten feesten.
Boek One Two Trio, altijd feest! is inmiddels een bekende uitspraak en vormt ook het bestaansrecht van deze hechte feestband!

Niet voor niets is One Two Trio regelmatig te gast is bij diverse radio en t.v programma's; D.j's als Giel Beelen van Radio3FM en Edwin Evers van Radio 538 nodigen deze heren graag uit voor speciale gelegenheden en bombarderen het trio daarbij tot ''huisband van..'' en ''vrienden van de show''!

Zin in 3 kwartier swingen, springen en meezingen? Bereid je dan maar vast voor....One Two Trio maakt namelijk van ieder feest een écht feest!

ONE TWO TRIO's LEVENDE JUKEBOX

Speciaal ontwikkeld voor besloten (bedrijfs)feesten.
Het publiek bepaalt hierbij het repertoire en One Two Trio vult dit op de voor hen zo kenmerkende wijze in: met veel humor, interactie en enthousiasme waarbij datzelfde publiek ook een belangrijk aandeel krijgt in de uitvoering van het nummer!
Juist dit aspect zorgt veelal voor hilarische momenten waarover nog lang nagepraat zal worden Een act met een 'heel veel lol garantie'!

DE ONE TWO TRIO KINDERSHOW !

Deze show is er speciaal voor de kleintjes.
Meneertje Blauw (zo trots als een pauw), meneertje Rood (de sportieve malloot) en meneertje Geel (zo sloom als een kameel) spelen LIVE de bekende kinderliedjes maar ook eigen nummers als 'Ik heb een snotje in mijn neus' en 'Ik lust alleen maar friet'.
Zo herkenbaar voor het jonge publiek dat deze de liedjes direct mee kunnen zingen.
U bent dus gewaarschuwd!
Tussen de nummers door doen er zich allerlei dolkomische, cabareteske situaties voor, die ook bij de ouders flink op de lachspieren werken.
De One Two Trio KINDERSHOW: zo leuk dat iedere volwassene weer kind wil zijn.
Speciaal voor de Sinterklaas- en Kerstperiode is er een aangepaste themashow!

Voor het boeken van ONE TWO TRIO ben je bij Twotone aan het juiste adres.

ONE TWO TRIO Boeken calendar_today