arrow_back Terug
cancel

NOAH Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

NOAH Boeken

Noah, aangenaam!

Er zijn heel veel bands, artiesten en entertainers maar er zijn er maar enkelen die nét dat beetje meer hebben waardoor ze elk optreden onvergetelijk maken.
Noah is zo´n band! Want of het nou discotheek, café, kermis, bruiloft of feestavond is, Noah zorgt ervoor dat een top-avond wordt! Noah maakt werkelijk overal feest.
Met Noah haal je een band in huis die niet alleen muzikaal een topprestatie levert, maar ook op het podium voor genoeg spektakel en interactie zorgt.


En dat is Noah: The Real Deal! Dus geen meelopende tape's of samples, geen voorgekauwde stelist en geen geregisseerde toneelstukjes op het podium. Nee, Noah is altijd 100% haarzelf, Noah is altijd 100% live en Noah gaat altijd voor de volle 100% in the partymode!


Tot op de dag van vandaag draait Noah nog steeds als een tierelier. Altijd weer topentertainment, altijd weer verassend en altijd weer voor de volle 100% in de party-mode! Of het nu een feesttent is of een besloten feest zoals een bruiloft. Voor coverband Noah is niets te gek, te groot of te klein.

Door haar grote flexibiliteit is Noah op de meest uiteenlopende podia te vinden. En niet alleen met haar eigen live show. Zo stond Noah eerder volledig geschminkt als de zwartepietenband van Jochem van Gelder voor 10.000 gillende kinderen en wordt zij met grote regelmaat ingezet als de 'Amstel live band' en de ' Heineken studenten band'

Voor het boeken van NOAH ben je bij Twotone aan het juiste adres.

NOAH Boeken calendar_today