arrow_back Terug
cancel

NIGEL OTERMANS Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

NIGEL OTERMANS Boeken

Biografie Nigel Otermans
Nigel Otermans is een prijswinnende illusionist, met als hoogtepunt de titel Nederlands Kampioen Illusionisme in 2022. Zijn expertise strekt zich uit over diverse gebieden, waaronder bedrijfsfeesten, spectaculaire shows in theaters en pretparken zoals Toverland, en televisieoptredens die indruk maakten in programma’s zoals ‘Beau’ op RTL, ‘HLF8’ met Johnny de Mol en ‘Game of Talents’ op RTL.

Gala’s, bedrijfsevenementen en andere gelegenheden
Zijn ervaring en veelzijdigheid maken hem en zijn geweldige team van vier dames, de ideale keuze voor elk evenement, zowel voor jong als oud. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement dat een vleugje magie nodig heeft, een betoverend optreden voor uw gala of jubileum, of een televisieprogramma dat op zoek is naar sensationeel entertainment, Nigel Otermans weet telkens weer te verbazen en te betoveren. Zijn vermogen om het publiek te boeien en zijn spectaculaire shows maken hem een onmisbare toevoeging voor elk soort evenement.

One Man Show
Deze One man show is geschikt voor intieme familiefeesten tot spraakmakende bedrijfsfeesten, bruiloften, gala’s en grandioze openingen. Deze show biedt een ongekende mix van vingervlugheid, bekroonde toneeltrucs en interactieve illusies. Nigel betovert zijn publiek met zijn meeslepende optredens, die perfect geschikt zijn voor intiemere settings, maar ook moeiteloos schitteren op grote podia.

Compact illusion show
Van bedrijfsfeesten tot bruiloften, gala’s, openingen, theaters, festivals en meer. Nigel en een van zijn wonder girls staan klaar om uw gasten te betoveren met een onvergetelijke show vol spectaculaire illusies, vingervlugheid, romantische toneeltrucs en interactieve magie. Of het nu gaat om het imponeren van een zakelijk publiek of het creëren van een betoverende sfeer op een bruiloft, deze show belooft een meeslepende ervaring te bieden die past bij diverse gelegenheden en locaties.

Grand illusion show
Van grootschalige bedrijfsfeesten tot theaters en festivals. Nigel neemt het publiek mee op een magische reis met zijn wonder girls, waarbij ze uitpakken met een adembenemende show vol spectaculaire illusies, vingervlugheid en interactieve magie. Deze veelzijdige voorstelling biedt een combinatie van verschillende disciplines binnen de goochelkunst, waardoor het publiek wordt ondergedompeld in een afwisselende en betoverende ervaring.

Voor het boeken van NIGEL OTERMANS ben je bij Twotone aan het juiste adres.

NIGEL OTERMANS Boeken calendar_today