arrow_back Terug
cancel

NELIS LEEMAN Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

NELIS LEEMAN Boeken

Over Nelis Leeman
Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben... Zo is het in een klap allemaal begonnen voor de DJ die tijdens zijn
10 jarig jubileum voor zijn vrienden, familie en fans als verrassing uit de hoek wilde komen met zijn eerste echte solo single. Het blijkt een schot in de roos en de populariteit van Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben (Hou Van Mij) breidde zich als een olievlek uit over Nederland: je kon geen kroeg in Nederland binnenkomen of je hoorde Nelis met Wie Denk Je Wel Wie Ik Ben voorbij komen.

Het vervolg
Ook zijn tweede single deed het erg goed in cafe’s en feestzalen. ‘Ik Hou Van Jou’ is een zomers en herkenbaar lied wat je direct mee kan zingen. We kunnen zeggen dat het naar meer smaakt voor Ne- lis die zich nu volledig stort op een zangcarrière waar natuurlijk zijn ervaring die hij heeft opgebouwd als DJ een enorme kracht is.

Samenwerkingen
In het verleden werkte Nelis al samen met Arjon Oostrom (Schudden), Marco Kanters en zijn remix voor Wesley Klein (Er Is Niemand Zoals Jij) viel in de prijzen.
Met zijn single releases als Ik Kom Voor Niet Meer Thuis Vannacht, Dans Met Mij en Leugenaar laat hij voluit van zich horen.

Nelis de laatste jaren
Na ‘Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben’ brengt Nelis hits uit als: ‘Ik Heb Jouw Niet Nodig Schat’, ‘Ik Kom Niet Meer Thuis Vannacht’, ‘Ik Heb Jou Niet Nodig’, ‘Leugenaar’, ‘Jij Was M’n Beste Vriend’ en Ik Was Nooit Bezig Met Het Woordje Liefde. In het voorjaar van 2018 verschijnt zijn goed ontvangen debuut- album. Onlangs verscheen de single Als Ik Kon Kiezen en zit Nelis weer volop in de studio om nieuw repertoire op te nemen.

Bekend van:
- De hit: Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben, Ik Heb Jou Niet Nodig Schat, Leugenaar - Vakjuryprijs tijdens DJ Contest in De Après Skihut Rotterdam 2013
- Party Award voor Populairste Opkomende Party DJ 2015
- Party Award Populairste Opkomende Artiest Vakjury 2016
- Duet met Ferry de Lits (Kleine Vogel)
- De hit Schudden in samenwerking met Arjon Oostrom

Voor het boeken van NELIS LEEMAN ben je bij Twotone aan het juiste adres.

NELIS LEEMAN Boeken calendar_today