arrow_back Terug
cancel

MOOOD INDIGO Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

MOOOD INDIGO Boeken

In de zomer van 2018 is MOOOD Indigo gevormd, inmiddels heeft het trio een zeer eigentijds repertoire gekozen met een mix van bekende oudere en nieuwere Jazz en Pop muziek. Een stijlvol en gepassioneerd trio, dat intieme optredens verzorgt maar ook te beluisteren is bij Fascinating Jazz, Jazz in de gracht en bij Voorburg jazz culinair.

Manon Dijkstra begon 25 jaar geleden als zangeres bij The Straight Life Big Band en vervolgens ontwikkelde zij zich meer als jazz zangeres bij haar jazz band, The Vintage 5. Nu is zij alweer vijf jaar het stralende vocale middelpunt van MOOOD Indigo!

Pieter van Santen studeerde piano op het conservatorium bij Henk Meutgeert en Rob Van Kreeveld. Hij werkte 7 jaar als pianist en acteur bij cabaretgroep Crème Fraiche. Hij componeerde muziek voor the White Cowboy en Booby’s body (VPRO televisie). Bracht 2 cd’s uit onder de naam Van Santen Zingt Zelf en Van Santen Zingt Zelf Zalige Kerstsongs.

Ludo Deckers speelde in diverse bands, the Ted Easton Hot Shots en The Harbour Jazz Band. In 2001 richtte hij zijn eigen 10-mans Jazzband, The Fabulous Orchestra op waarmee hij door Nederland en Europa trok.


Uitbreiding van het trio

MOOOD Indigo treedt ook op in verschillende samenstellingen, waardoor ze geschikt zijn voor intieme diner muziek avonden, bruiloften, festivals, feestjes en jazz podia. De vaste drummer Rene Winter komt regelmatig het trio versterken en of gitarist Vincent Koning speelt mee.

Rene Winter speelde en tourde met o.a. Denise Jannah, Lils Macintosh , the Glenn Miller orchestra e.v.a.Zijn discografie omvat meer dan 50 cd’s met o.a. Lils Macintosh, Bas van Lier, Rob Pronk, Jazzed to the Max etcetera Speelde op allerlei internationale jazzfestivals in Europa, maar ook in Zuid-Afrika en in USA.

Vincent Koning is een Nederlandse jazzgitarist en docent. Hij studeerde in 1997 cum laude af aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en een jaar later aan het Hilversums Conservatorium. In 2002 nam hij een cd op met the Hague Allstars met o.a. Peter Beets en Simon Rigter. Sindsdien is hij veel op tournee en speelt over de hele wereld o.a. met het trio ‘the Ghost, the King and I’ van pianist Rob van Bavel, waar hij zes albums mee opnam. The Ghost, the King and I.

MOOOD Indigo, staat garant voor een heerlijke middag of avond waarbij ook plezier en humor hoog in het vaandel staan.

Voor het boeken van MOOOD INDIGO ben je bij Twotone aan het juiste adres.

MOOOD INDIGO Boeken calendar_today