arrow_back Terug
cancel

MMOOZZ Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

MMOOZZ Boeken

MMOOZZ IS MORE!!
High quality, energiek, muzikaal, up to date, stijlvol, maar vooral ook het ieder feest voorzien van entertainment op topniveau!

Een band met een missie: Everybody Happy!!

MmoozZ bestaat uit zes sprankelende persoonlijkheden, waarvan Stefan en Mendy (beiden bekend van Starmaker/K-Otic) de hoofdrol op zich nemen. Cijfer daarnaast zeker de overige 4 talentvolle muzikanten/zangers niet weg. Zowel; Marcel, Maurice, Roel als Willem verstaan hun vak als geen ander. De band heeft zichzelf de afgelopen jaren ruim bewezen door honderden feesten te laten slagen door deze te voorzien van entertainment op een zeer hoogstaand niveau.

Waar wij voor staan:

High- End! Zowel op het gebied van communicatie, equipment, styling, show en repertoire. Oftewel over ieder facet, vanaf de boeking tot op het moment dat de crew de feestlocatie weer verlaat, is nagedacht.

NIEUW!!

Vanaf 2015 is naast de normale shows (MmoozZ private en MmoozZ public) ook de Show : MmoozZ Royale te boeken. Dit is een interactieve show waarbij MmoozZ wordt aangevuld door een DJ met stijlvolle witte hoogglans DJ booth. De band speelt samen met de DJ in op het publiek. Daarbij verzorgt de DJ eveneens de tijdvakken tussen de sets van de band. Hierbij heeft u dus een complete oplossing voor uw feest!

Voor het boeken van MMOOZZ ben je bij Twotone aan het juiste adres.

MMOOZZ Boeken calendar_today