arrow_back Terug
cancel

MISS JONES Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

MISS JONES BoekenMissJones, de Bigband verrassing uit Noord Holland .

Een graag geziene gast op festivals, evenementen, (bedrijfs)feesten, of gewoon gezellig in de openlucht. Daarnaast zoeken we regelmatig de uitdaging op in het theater voor het kritisch luisterend oor. En ... het oog wil ook wat, realiseert MissJones zich.

MissJones style
Sinds 2006 is een formatie samengesteld uit goede muzikanten die hun enthousiasme delen voor goede en goed uitgevoerde bigbandmuziek. Geen onduidelijke moderne Jazz, geen ‘Old School’ Dixieland, of zich beperkend tot de jaren ‘40 standards. Nee, MissJones houdt er een breed toegankelijk basisrepertoire op na met wisselende stijlen en vooral hedendaagse uitvoeringen van o.a. Michael Bublé, Robbie Williams, Caro Emerald, Billy Joel, Aretha Franklin, Trijntje Oosterhuis, Adele, Barry Hay of Jeroen Zijlstra. De goede arrangementen van swing en dance klassiekers (Sinatra, Armstrong, Nestico, etc) zullen natuurlijk niet ontbreken. We bouwen concerten op met wisselende stijlen van salsa tot disco, van swing tot rock, van luistermuziek tot lekkere top 2000 hits gekenmerkt door het volle bigband geluid van MissJones.

MissJones een 23-mans formatie
Zangeres Isabelle Braaf en zanger Ruud van Etten zijn het zingende hart van de orkest. De 23-koppige band bestaat verder uit 5 saxofoons, 5 trombones, 5 trompetten aangevuld met een ritmesectie bestaande uit drums, basgitaar, gitaar, piano en als finishing touch: percussie. De band heeft de beschikking over eigen professionele techniek en geluidstechnicus. De inspirerende en energieke leiding is in handen van Ton van de Kieft.
MissJones is aantrekkelijk onderscheidend

De combinatie van lekkere, populaire muziek, hedendaagse arrangementen, wisselende stijlen, opbouwende concerten, uitgevoerd door een orkest met goede, enthousiaste muzikanten en een waanzinnige zangeres en zanger typeert MissJones. Een uitgekiend opgebouwde show; lekker om naar te kijken, heerlijk om naar te luisteren en moeilijk om hierbij in je stoel te blijven zitten!

Voor het boeken van MISS JONES ben je bij Twotone aan het juiste adres.

MISS JONES Boeken calendar_today