arrow_back Terug
cancel

METZZO Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

METZZO Boeken

Dé act voor een knallend oktoberfest!

Metzzo is de man... die eigenlijk alles kan!
Geef deze Amelander een instrument en hij speelt de pannen van het dak, maar zijn accordeongeweld is van een andere planeet. Terwijl Daniëls vingers dansen over de toetsen slingert hij de ene na de andere hit het publiek in; met maximale polkapower en altijd 100 feestgarantie! Wat zit er toch in dat Amelander water? Wij snappen het ook niet, maar met deze artiest in hart en nieren op het podium is stilstaan écht geen optie.

Collega-artiesten staan voor Daniëls kunsten in de rij maar heel eerlijk, er gaat niets boven Metzzo solo! Gewapend met zijn accordeon, gouden stem en ontembare energie maakte Daniël al honderden (zo niet duizenden) feesttenten, kroegen en zalen onveilig. Hij is klaar om nog vele te veroveren!

Als Metz niet op het podium staat, vind je hem in de studio; muziek is zijn leven!
Zo rolden er al vier eigen singles van de band en speelt Daniël tal van accordeonpartijen in zoals alleen hij dat kan. Jarenlang speelde deze gepassioneerde muzikant in The Mon Amour Band, de BZN tributeband opgericht door Jack Veerman. Nog veel langer, en nog steeds, is hij niet te stoppen met de feestformatie Gang is Alles.

Voor het boeken van METZZO ben je bij Twotone aan het juiste adres.

METZZO Boeken calendar_today