arrow_back Terug
cancel

MENTAL THEO Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

MENTAL THEO Boeken

Mental Theo is een geliefde Nederlandse DJ, producer en televisiepersoonlijkheid. Vanaf begin jaren 90 vormden hij het succesvolle duo Charly Lownoise & Mental Theo. Samen scoorden ze verschillende hits, waaronder ‘Wonderful Days’, ‘Stars’ en ‘Your Smile’. Ze waren belangrijke spelers in de Nederlandse Happy Hardcore en gabber scene en hadden optredens over de hele wereld. Eind jaren ’90 werd het duo zelfs benoemd tot ‘DJ van het jaar’ in Duitsland.

Naast zijn werk als DJ en producer zullen vele Mental Theo ook kennen als een bekend gezicht op de Nederlandse Televisie. Als presentator van o.a. ‘Mental Theo on The Road’ op TMF ging hij wekelijks het nachtleven in voor spraakmakende content.

Mental Theo bleef de focus houden op muziek. Hij bracht verschillende solo-tracks uit en werkte samen met vele artiesten en organisaties. Zo was hij ook betrokken bij de creatie van het populaire en tevens eerste Hardcore evenement, Thunderdome.

In 2019 wist hij 2 x de Ziggo Dome uit te verkopen met ’25 years of Charly Lownoise & Mental Theo’. Vervolgens kwam er een grote ’25 Years’ zomertour én een uitverkochte editie in het Klokgebouw in 2020. Kort daarna kondigde ze ‘Charly Lownoise & Mental Theo The Final show’ aan, waarmee ze in 2022 opnieuw de Ziggo Dome wisten uit te verkopen.

Tegenwoordig treedt Mental Theo solo op en draait hij Freestyle sets vol met invloeden uit de 90’s. Hij wordt nog steeds gezien als een van de populairste artiesten van Nederland. Door wekelijks zijn show te vernieuwen blijft hij zijn publiek verrassen.

Met ruim 25 jaar ervaring is Mental Theo nog steeds een ware entertainer en dé eindbaas op elk evenement!

Voor het boeken van MENTAL THEO ben je bij Twotone aan het juiste adres.

MENTAL THEO Boeken calendar_today