arrow_back Terug
cancel

MAXIM FROGER Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

MAXIM FROGER Boeken

Maxim is trots op het team waarmee hij voor zijn debuutsingle mocht werken. Het team dat onder andere bestaat uit Billy Dans, Project Money en John Dirne zijn niet de eerste de beste in de muziekindustrie. Zij scoorden al eerder hits met o.a. Tino Martin, Bilal Wahib, Kriss Kross Amsterdam, Tiësto, Madonna en nog veel meer. Er is in het diepste geheim gewerkt aan meerdere songs die zullen gaan volgen.

Zijn eerste single is duidelijk pop, met een urban randje. “Het is toegankelijk, blijft hangen, de productie en het liedje vond ik te gek. Ik ben blij met deze keuze en in de lijn van 'Wie' hebben we nog meer liedjes liggen. In het Nederlands, want dat ligt het dichtst bij mijn hart. Ik sluit voor de toekomst niets uit, maar voor nu past dit het beste bij me.”

Die muzikale toekomst ligt nu voor hem open. Gelukkig maar, want Maxim zit vol ambities. Hij is al zijn hele leven ‘de zoon van’ en grapt dat het tof zou zijn als mensen het ooit hebben over René als ‘de vader van’. “Mijn dromen zijn oneindig: ik wil ooit een Ziggo Dome of zelfs ArenA vullen. Wat dat betreft startte mijn carrière een beetje krom: ik begón ooit op het podium in die ArenA, bij mijn vader en de Toppers. Ik kijk er ontzettend naar uit om heel Nederland kennis te laten maken met mijn muziek en om iedereen met mijn optredens een geweldige avond te bezorgen!''

Voor het boeken van MAXIM FROGER ben je bij Twotone aan het juiste adres.

MAXIM FROGER Boeken calendar_today