arrow_back Terug
cancel

MARVIN DE GEEST Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

MARVIN DE GEEST Boeken

Marvin de Geest is een onverschrokken artiest, gedreven door passie en vastberadenheid. Zijn onmiskenbare geluid raakt de harten van velen en zijn muzikale avontuur is pas net begonnen. Laat je betoveren door zijn betoverende stem en blijf zijn muzikale reis volgen, want de toekomst is veelbelovend voor deze Nederlandse muziekster. Mis geen enkele noot, want met Marvin de Geest is de muzikale hemel de limiet!

In navolging van z’n vorige single Jij Past Bij Mij presenteert Marvin de Geest vol trots z’n nieuwe paradepaardje Oh Mia Bella. Marvin wil zich gaan onderscheiden door zijn eigen muzikale weg te bewandelen. Samen met het team van Cornelis Music is daar lang over gesproken en de neuzen staan dezelfde kant op.

Marvin: Ik wil de dingen doen die ik leuk vind en hoop dat mijn fans daarvan genieten. In ieder geval bevalt het Mambo stijltje mij prima. Heerlijke dansbare muziek die alle lichaamsdelen laat bewegen. Ik weet dat het best lang geduurd heeft voordat ik weer met iets nieuws kwam, maar dat heeft ook te maken met mijn perfectionisme. Oh Mia Bella is gewoon mijn dingetje.

Voor het boeken van MARVIN DE GEEST ben je bij Twotone aan het juiste adres.

MARVIN DE GEEST Boeken calendar_today