arrow_back Terug
cancel

MARIJKE HELWEGEN Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

MARIJKE HELWEGEN Boeken

Het (on)betwiste icoon van de plastische chirurgie groeide in een aantal jaren uit tot nationaal symbool van authenticiteit. “Schoonheid zit van binnen en van buiten”, aldus de diva zelf. En vol vuur en vlam presenteert zij zichzelf in het land tijdens openingen, jubilea, presentaties en ontvangsten.

Anders dan je denkt
Het is juist deze passie die de harten van Nederlanders doet smelten. “Ze is zo aardig en zit vol humor” is een veel gehoorde opmerking op de vele evenementen en bijeenkomsten waar Marijke haar unieke presentaties geeft. “Heel anders dan ik dacht, mijn vooroordeel is complete weggenomen” zo zegt menig criticaster na een ontmoeting met La Helwegen.

Facelift als toverwoord
Facelift is Marijke’s toverwoord voor bouw- en renovatieprojecten en onroerend goed. Niet voor niets koos de gemeente Amsterdam Marijke als het gezicht van de stedelijke vernieuwing. Zij heeft haar eigen gezichtscreme en haar eigen magazine. Geen TV programma of La Helwegen zit erin en alle bladen schrijven over haar.

Mediawaarde
Publiciteit. Marijke Helwegen lijkt er voor in de wieg gelegd. Haar mediawaarde (de waarde van de publiciteit die Marijke genereert gemeten aan advertentietarieven) is inmiddels tot meer dan 3 miljoen euro per jaar gestegen! Een geweldige kans voor bedrijven en organisaties om op de publiciteit mee te liften.

Veelzijdig inzetbaar
Marijke Helwegen motiveert en stimuleert afdelingen tijdens verkooptrainingen. Zij brengt – samen met haar unieke witte duiven - vrede en geluk tijdens evenementen, huwelijken en andere gedenkwaardige levensmomenten.
Geeft tips en trucs om met een smalle beurs toch rond te komen en spreekt over jezelf zijn en authenticiteit en hoe deze karaktereigenschappen je kunnen helpen om succes te krijgen en te behouden.

Voor het boeken van MARIJKE HELWEGEN ben je bij Twotone aan het juiste adres.

MARIJKE HELWEGEN Boeken calendar_today