arrow_back Terug
cancel

MARCO KRAATS Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

MARCO KRAATS Boeken

Marco Kraats is een frisse feestzanger die al 10 jaar door het land reist om een feestje te bouwen.
Zo stond hij al op Dutch Valley, Sneekweek, Nijmeegse Vierdaagse en Go Après Ski en heeft hij ook al jaren gezongen in de Après Skihut in Rotterdam en treed hij veel op aan de Spaanse Costa’s en de populaire wintersportbestemmingen in Oostenrijk.

Met al bijna 20 singles is hij ook geen onbekende meer in het uitgaanscircuit en draaien de meeste Feest DJ’s zijn liedjes standaard in hun set.
Marco is in 2014 én 2015 door collega’s en publiek uitgeroepen tot beste opkomende feestartiest van Nederland heeft hiervoor 2 Partyawards gekregen.

Marco werkt sinds 2016 samen met DJ Maurice die aan de basis stond van de Après Ski in Nederland en hits heeft gemaakt voor o.a. Het Feestteam, Wolter Kroes, Jan Smit, De Lawineboys en Gerard Joling en zit hij achter de succesvolle act Snollebollekes.
In 2015 had Marco een grote hit met de feestversie van Claudia de Breij’s hit “Mag ik dan bij jou” , het bleek nu een schot in de roos en het liedje al 350.000 keer bekeken op Youtube.
Liedjes als “Radler is geen alcohol” en “Ruitenwisser” zijn ook niet meer weg te denken uit de kroegen.
Dit jaar zijn o.a. “Melken doe je zo” en de dart-tune “Dub Dub” uitgekomen.
Een optreden van Marco Kraats betekent een dik half uur één grote feestlawine op iedere locatie.
Vanaf het moment dat hij het podium bestormt, zullen de bekende feesthits en zijn eigen leukste liedjes de revue passeren.
Dit natuurlijk met de nodige confetti, vlaggetjes, LED sticks en andere give-aways die Marco standaard bij ieder optreden weggeeft.
Gegarandeerd dat Marco ieder feest binnen 5 minuten los krijgt!

Voor het boeken van MARCO KRAATS ben je bij Twotone aan het juiste adres.

MARCO KRAATS Boeken calendar_today