arrow_back Terug
cancel

MAKS Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

MAKS Boeken

Al sinds jonge leeftijd maakt hij muziek. Het is dan ook altijd zijn droom geweest om zijn (glutenvrije) brood te verdienen met het uitbrengen van nummers. Na het uitbrengen van de viral hit Dyscalculie staat de wereld van Maks op zijn kop en werd zijn droom werkelijkheid.

Hij maakt al jaren muziek maar werd binnen Nederland vooral bekend als woord-tovenaar op SLAM!. In het format ‘Rap Door Je Weekend’ schrijft hij binnen 15 minuten een nummer gebaseerd op 3 woorden ingestuurd door luisteraars. Dyscalculie werd dan ook binnen dit format geboren, na onvoorstelbare populariteit kon een officiële release niet uitblijven. Dyscalculiewerd de afgelopen tijd meer dan 15 miljoen keer gestreamd en de single debuteerde in de Top 40 op nummer 23.

Uniek aan het succes van Maks en zijn hit Dyscalculie, het ontbreken van een platenmaatschappij die de release kracht bij zet. Maks heeft zijn populariteit aan niemand minder dan zichzelf te danken. Met torenhoge ambities, een hoofd overstromend van teksten en een schare nieuwe fans lijkt de wereld aan zijn voeten te liggen.

Voor het boeken van MAKS ben je bij Twotone aan het juiste adres.

MAKS Boeken calendar_today