arrow_back Terug
cancel

MAIKEL TEN VOORDE Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

MAIKEL TEN VOORDE Boeken

Garandeer een geweldige sfeer en boek Maikel voor jou evenement! Met een veelzijdig repertoire weet hij van ieder optreden een succes van te maken!

Met hits van zichzelf, maar ook van artiesten als Andre Hazes, Jannes, Robbie Williams, Rene Froger, Tom Jones, Marco Borsato, Lionel Richie of Tino Martin weet Maikel de sfeer binnen no-time naar een hoger niveau te tillen. Doe een aanvraag en boek Maikel voor jouw evenement!

Maikel ten Voorde (Geboren op 7 Augustus 1989 in Enschede) was vanaf jongs af aan altijd al bezig met muziek. Nadat hij op 15 jarige leeftijd zijn eerste optreden voor publiek mocht doen, kreeg hij de smaak te pakken. Hij bracht verschillende singles uit, waaronder zijn debuutsingle ‘Een pak van m’n hart’.

Maikel treedt veelvuldig op bij diverse evenementen. Hij heeft inmiddels in vele voorprogramma’s mogen staan met artiesten als: Jeroen van der Boom, Gerard Joling, Lee Towers, Jannes, Jan Smit, en vele anderen. Het jaar 2022 bracht de single 'Ze Laat Het Los', een nummer dat Maikel zelf schreef in samenwerking met Niels Lingbeek.

Een opvallende wending in 2023 met de release van 'Amsterdammertje', een feesthit die de kroegen en dansvloeren veroverde. Maikel en Niels zette opnieuw een geweldig nummer neer, wat zorgde voor een golf van opwinding en enthousiasme bij het publiek.

Met een indrukwekkende lijst singles die zijn carrière markeren, laat Maikel bij ieder optreden een blijvende indruk achter bij het publiek. Zijn talent en energie zorgen ervoor dat elk optreden een gegarandeerd succes is.

Voor het boeken van MAIKEL TEN VOORDE ben je bij Twotone aan het juiste adres.

MAIKEL TEN VOORDE Boeken calendar_today