arrow_back Terug
cancel

LYTSE HILLE Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

LYTSE HILLE Boeken

LYTSE HILLE VEROVERT NEDERLAND
Dat Nederland overspoelt wordt met zangers en zangeressen is al jaren bekend. Een ieder heeft zijn of haar eigen niveau……..maar, waar zijn die echte artiesten die het publiek vanaf de eerste seconde tot de laatste seconde meenemen in een groot Muziekfeest ?
Entertainen, de mens bij een traan de lach geven – de blijheid en vrolijkheid –
dat is een vak dat bijna niet te leren is, maar door je aderen moet stromen.

Al jarenlang omarmt het gehele Noorden van het land zo’n rasartiest, en er is geen zaal – feesttent – plein of evenement op te noemen, waar hij niet gestaan heeft.
Wereldberoemd in het Noorden, zoals Jannes zijn succesvolle carriere startte
via het Drenthse achterland, zo is dat bij deze kleine grote man in Friesland begonnen.

Lytse Hille, Lytse betekent in het Friesch ‘Kleine’, dat is meteen zijn handelsmerk. Klein…….maar met de vrolijke uitstraling, zijn heerlijke stemgeluid en fantastisch repertoire….maakt hem eenvoudig maar meer dan terecht heel groot en gun je hem al het succes.

Misschien nog onopgemerkt in de rest van Nederland, maar Lytse Hille scoorde met zijn singles toch al behoorlijke bekendheid, zo van verrek is dat van hem bijv: Tsjakiediekie Boem Boem – Ik kwam je tegen en ook de paar jaar later tot Megahit uitgroeiende Hit ‘Jij krijgt die lach niet van mij gezicht’
Afgelopen jaar, werkend naar een nieuw Album dat ge-released zal worden medio 2018 scoorde hij eerst met het aanstekeleijke ’24 Billen’ dat nu is overtroffen door ‘Ik lach me de Ballen uit m’n broek’.

Wat Lytse Hille ook brengt op het podium, het maakt niet uit,…..maar er is de afgelopen maanden keihard gewerkt naar een 35 minuten durend repertoire
die aan ieders wensen zal voldoen.

Het feest wordt nog groter, de mensen nog blijer en de omzet van de horeca ondernemer nog hoger…….iedereen meer dan blij, en zeker Lytse Hille.
Hij kent het klappen van de zweep en weet wat de mensen verwachten en verlangen als zij een artiest boeken………Feest van begin tot het eind.

LYTSE HILLE is de meest besproken artiest van dit moment, zowel in de kleedkamers tussen de artiesten onderling, als ook bij Horeca Nederland en de Radiostations.

LYTSE HILLE,……….ER IS GEEN FEEST WAAR JE HEM NIET ZOU WILLEN !!!!!

Voor het boeken van LYTSE HILLE ben je bij Twotone aan het juiste adres.

LYTSE HILLE Boeken calendar_today