arrow_back Terug
cancel

LUCIANO VERMEER Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

LUCIANO VERMEER Boeken

Hij is nog jong en weet precies wat hij wilt: zingen! Luciano Vermeer is een volkszanger in hart en nieren die in 2019 de eerste plek wist te veroveren tijdens Huizen Maas Zingt Hazes. Opgegroeid in de Leidse Kooi is het Nederlandstalige lied met de paplepel ingegoten, iets wat nu allemaal terug te horen is in de stijl van de volkszanger die zelf geïnspireerd is door onder andere Andres Hazes, Willy Alberti en René Froger.

Met een repertoire van de klassieke Hollandse meezingers, gecombineerd met eigen liedjes is Luciano Vermeer een graag geziene artiest tijdens evenementen feesten en partijen.Dat het zingen Luciano in het bloed zit moge duidelijk zijn. Dit werd pas echt duidelijk toen Luciano door zijn oudere broer Mart Hoogkamer werd uitgenodigd als support act bij zijn concerten in Ahoy.

We hebben het broederschap tussen beide zangers eerder al kunnen zien bij de documentaire Van Vader Op Zoon.Momenteel is Luciano bezig met zijn team om eigen liedjes op te nemen, maar ook ziet men dit jonge talent steeds vaker op de bühne staan, Luciano Vermeer is te boeken voor alle type evenementen en weet met zijn aanstekelijke enthousiasme er overal een feestje van te maken.

Voor het boeken van LUCIANO VERMEER ben je bij Twotone aan het juiste adres.

LUCIANO VERMEER Boeken calendar_today