arrow_back Terug
cancel

LOCO LOCO DISCOSHOW Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

LOCO LOCO DISCOSHOW Boeken

Alles Loco? Lekkere plaatjes, gezellige spelletjes, leuke danspasjes en een goed gevoel aan het einde van de avond. Dat zijn de ingrediënten van een avondje met de Loco Loco Disco Show.
De tweelingbroers Henry en Henrie Feniel en hun gast-DJ Stevie Starlight treden sinds een jaar of vijf met veel succes in het hele land op.
Een kleine selectie uit een enorme reeks optredens: Terschellings Oerol, Mambo Beach op Curaçao, Ahoy bij de afterparty van het nationaal Songfestival, ze speelde twee keer op Pinkpop in Landgraaf en voor de derde keer op Lowlands, speelde op diverse podia in het clubcircuit (o.a. 013, De Kade, Mezz, Hedon), hadden een knalfeest bij de Tros en waren live te beluisteren bij Giel Beelen op radio 3FM. Wie zich dus bij de naam 'Loco Loco Discoshow' niks kan voorstellen, heeft zich de afgelopen vijf jaar goed verstopt.

Elke show belooft weer een feest der herkenning te worden voor wat betreft oude en vergeten liedje, waaronder swingende Disco, ouderwetse Nederpop en overheerlijke gitaarmuziekjes.
De drie vinylofielen lappen daarbij alle conventionele dj-technieken aan hun bowlingschoenen. “Niemand scretcht zoals zij” zeggen bekende internationale DJ-s.
Tussen de plaatjes door verrassen zij het publiek met gezellige spelletjes.
Als ware showmasters geven ze prachtige prijzen weg bij o.a. “Stop en leg ‘m d’r op”, “de Twistcompetitie”, “De Beren-crowdsurf-race” en de inmiddels wereldberoemde “Sambaballen wedstrijd”.
De ‘Drive-in-goeroes’ van de Loco Loco Discoshow staan niet alleen garant voor swingen.
De ogen van het publiek worden gestreeld door de outfits, decor en charmante danspasjes.
Dus Ambiance en voetjes van de vloer!

Voor het boeken van LOCO LOCO DISCOSHOW ben je bij Twotone aan het juiste adres.

LOCO LOCO DISCOSHOW Boeken calendar_today