arrow_back Terug
cancel

LES ETOILES Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

LES ETOILES Boeken

Al meer dan 10 jaar verzorgt damestrio Les Etoiles achtergrondmuziek bij feestelijke gelegenheden. Drie aantrekkelijke jongedames treden op in stijlvolle kleding en spelen populaire muziek op fluit, viool en cello.

Les Etoiles is uniek door de samenstelling en het bijzondere repertoire wat speciaal werd gearrangeerd voor dit trio.
Mariëlle Nieuwenhuis - fluit
Tessa Severijns - viool
Mariëtte Laport - cello

Het repertoire van Les Etoiles is zeer gevarieerd:
In het lichte genre worden fraaie bewerkingen van nummers als 'De Waarheid' van Marco Borsato en bijvoorbeeld 'Candle in the Wind' van Elton John op een originele wijze vertolkt terwijl u ook muziek van Henry Mancini en Glenn Miller op de repertoirelijst zult aantreffen.
Voor wat betreft de licht-klassieke muziek worden werken van bekende componisten als Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Strauss en Johann Sebastian Bach vertolkt, maar ook de wat minder bekende componisten ontbreken niet.
Een belangrijk kenmerk van Les Etoiles is dat er altijd wordt gezocht naar nieuw repertoire.
Natuurlijk mag 'The Second Waltz' niet ontbreken waarmee André Rieu furore heeft gemaakt.
Een Duke Ellington medley is tevens een onderdeel van het uitgebreide repertoire waarmee Les Etoiles bewijst tot een van de meest gevarieerde ensembles te behoren.
Gebleken is dat het combineren van al deze muziekstijlen zeer succesvol is; niet alleen voor wat betreft de afwisseling, maar ook vooral omdat het repertoire voor iedereen herkenbaar is.
Les Etoiles heeft geen piano nodig en beschikt over een professionele geluidsinstallatie, waardoor een optreden van Les Etoiles beter tot zijn recht komt en bovendien in elke ruimte en/of bij elke gelegenheid mogelijk

Voor het boeken van LES ETOILES ben je bij Twotone aan het juiste adres.

LES ETOILES Boeken calendar_today