arrow_back Terug
cancel

LAWINEBOYS Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

LAWINEBOYS Boeken

Als u de Lawineboys boekt, dan haalt u twee succesnummers in huis! Ruim 15 jaar geleden begonnen de Lawineboys als feest DJ. Plaatjes draaien op de radio, in café’s en in discotheken.
Om de stemming te verhogen zongen de heren de meeste nummers luidkeels mee.

Toen de Lawineboys werden benaderd door een skihut in Oostenrijk, werd het tijd voor eigen repertoire! “Wat Zullen We Drinken” was meteen een enorme feestknaller.
Hierna volgden de hits elkaar in sneltreinvaart op. Op ieder feest komen hun nummers voorbij komen: “Als We Gaan“, “In De Blote Kont“, “Over 100 Jaar“, “Laat Maar Waaien“.

Maar na de release van “Sex met die Kale“ komt de carrière van de heren in een stroomversnelling.
Tot op de dag van vandaag is “Sex met die kale” op elk feest en in elke uitgaansgelegenheid te horen om het feest op gang te brengen.
Uit een onderzoek onder DJ’s bleek dat de Lawineboys de meest gedraaide plaat hadden tijdens het carnaval van 2011, 2012 en 2013). In september van 2015 werd deze superhit in het Duits vertaald:”Sex mit Blondinen”.

Na deze topper volgden nog een aantal superplaten, “JOOST”, “ISABEL” , “DE BEL” en: “LEVEN, LACHEN, LOL” en in 2015 verscheen (in samenwerking met de populaire band Pater Moeskroen “Bertus”.

“Dan gaan we zuipen” was één van de grote carnavalshits van 2016.

In het najaar van 2016 verschijnt “Marianne”. Het nummer krijgt volop airplay en wordt overal in de kroegen en uitgaansgeleden grijs gedraaid.

Op het moment van schrijven (begin februari) is dit lied al weer één van de tophits van het moment!

Maar alsof het niet genoeg is overtreffen de heren zich wederom. Speciaal voor het carnaval van 2017 verschijnt het feestelijke “Nog eentje dan”.

Een aanstekelijk lied met een geweldig grappige tekst en superkomische clip.
Met deze song bewijzen Koen en Addie dat de Lawineboys nog steeds Nederlandse feest-act nummer 1 zijn!

Voor het boeken van LAWINEBOYS ben je bij Twotone aan het juiste adres.

LAWINEBOYS Boeken calendar_today