arrow_back Terug
cancel

LAURA VLASBLOM Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

LAURA VLASBLOM

Frizzle Sizzle

Laura zette haar eerste stappen in de entertainmentwereld al op heel jonge leeftijd. In 1981 maakte ze deel uit van VARA’s Kinderen voor Kinderen. Daar ook ontmoette ze Mandy en Marjon waarmee ze samen met haar zusje Karin in 1985 Frizzle Sizzle vormde.
Door de deelname van deze populaire meidengroep aan het Eurovisie Songfestival (1986) wordt Laura een bekende Nederlander. Na diverse top 40 hits en vele, vele optredens valt de groep begin 1990 uit elkaar.

Laura Vlasblom heeft zich in 25 jaar ontwikkeld tot één van de meest veelzijdige artiesten in Nederland. Door haar bijzondere stemkwaliteiten en haar uitstekende gevoel voor performing is ze als geen ander in staat om een zeer breed muzikaal genre met passie en overtuiging neer te zetten.

Haar kwaliteitsbewustzijn en professionele gedrevenheid worden al om geprezen en ze is dan ook een graag geziene partner in diverse sectoren van het entertainmentvak. Laura is een personality pur sang die zich onder vrijwel alle omstandigheden weet te manifesteren.

Boekingen van LAURA VLASBLOM

Voor het boeken van LAURA VLASBLOM ben je bij Twotone aan het juiste adres.