arrow_back Terug
cancel

KRAANTJE PAPPIE Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

KRAANTJE PAPPIE Boeken

Kraantje Pappie, wonend in en werkend vanuit Groningen, is sinds een aantal jaren hard bezig zichzelf omhoog te takelen naar het hoogste platform van rappend Nederland.
Na het ontdekken van hiphop muziek (via Run-DMC en Bodycount) en het zelf experimenteren met rappen, werd in 2008 de eerste stap omhoog gezet met de release van zijn Clubvoer Mixtape (inclusief een uitverkochte release party in Simplon).

En dit jaar gaat Kraantje gewoon lekker verder waar hij mee bezig was; klimmen naar de top.
Aan het einde van dit jaar zal zijn langverwachte officiële debuut het daglicht zien.
De plaat ‘Crane’ is af en is volledig geproduceerd door de wereldwijd bekende helden uit Groningen, het Drum-n-Bass collectief Noisia.
Onder het alterego Nightwatch creëerden zij voor ‘Crane’ een genre overstijgende sound met hiphop, dubstep en pop invloeden.
Eén ding is zeker; het beukt!
De luisteraar kon dit voor het eerst horen en bevestigen na Kraantje’s tweede, wederom zeer gewaardeerde sessie bij 101Barz, waar nieuw materiaal van ‘Crane’ werd gespeeld.

Dat Kraantje Pappie/Noisia een gouden combinatie is blijkt uit o.a. een uiterst succesvol en lovend ontvangen optreden tijdens Lowlands 201
1 (3voor12 bekroonde het met een 8 ) en evenzo succesvolle shows op de UITmarkt van Amsterdam en Nijmegen. Vanaf oktober zal Kraantje Pappie samen met Jiggy Djé de Nederlandse en Belgische podia onveilig maken tijdens hun gezamenlijke clubtour.

Wij raden u alvast het volgende aan: Vrouwen en kinderen eerst en leg die valhelm klaar, want aan het eind van het jaar is ‘Crane’ daar.

Voor het boeken van KRAANTJE PAPPIE ben je bij Twotone aan het juiste adres.

KRAANTJE PAPPIE Boeken calendar_today