arrow_back Terug
cancel

KIMBERLY FRANSENS Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

KIMBERLY FRANSENS Boeken

Dat Kimberly Fransens een ongekend talent is heeft zij het afgelopen jaarnog maar weer eens bewezen. Of het nu op Youtube, TikTok of op het podium is; met haar uitstraling, haar performance, maar vooral met een dijk van een stem is dit een artiest van wereldformaat.

Het bouwen begint bij YouTube waar Kimberly regelmatig covers plaatst met liedjes als ‘Shallow’, maar voornamelijk Nederlandstalig. Met name haar versie van Paul de Leeuw’s Ik Heb Je Lief gaat door het dak.Dit maakte echt iets los bij mensen. Lief en leed werden gedeeld. Het was zo mooi om al die reacties te zien. Daar ben ik eigenlijk wel heel dankbaar voor''.

Die reacties vloeien ook voort uit het TikTok kanaal van de zangeres, dat ontzettend populair is. In amper een jaar tijd weet zij met meer dan 65.000 volgers te groeien. Inmiddels is het bijna een gewoonte geworden dat haar video’s in een week een miljoen views hebben. Haar cover van de Nederlandse Eurovisie inzending ''Burning Daylight'' deed zoveel stof opwaaien, dat het een item werd in RTL Boulevard. Zelfs tweevoudig Songfestival winnares Loreen is het talent van Kimberly niet ontgaan. Toen ik zag dat zij mijn filmpje had gebuikt in een post kon mijn dag niet meer stuk. Het is zo gaaf als zo’n grote ster jou opmerkt.

Ondertussen valt het talent van Kimberly Fransens ook over de grens op. In 2022 brengt zij samen met de Belgische artiest Jérémie Vrielynck ‘Kom Jij Uit De Hemel Vallen’ uit. Ze komen meteen binnen op 43 in de Vlaamse UltraTop 50. In 2023 wordt Kimberly benadert om met Viktor&Kobe samen te werken: de Vlaamse DJ-act bestaande uit Viktor Verhulst en Kobe Ilsen.

#In april werd de single‘Nu Staan We Hier’ gelanceerd en belandde Kimberly Fransens in de Vlaamse UltraTop 50.

Voor het boeken van KIMBERLY FRANSENS ben je bij Twotone aan het juiste adres.

KIMBERLY FRANSENS Boeken calendar_today