arrow_back Terug
cancel

KIM DE BOER Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

KIM DE BOER

Kim’s liefde voor muziek begon al op jonge leeftijd. Op 6 jarige leeftijd begon ze met piano spelen en heeft uiteindelijk 11 jaar klassiek les gehad. In tussentijd schreef ze al vele verhaaltjes, gedichten die doormiddel van het pianospel ontplooiden tot liedjes. In 1996 ging Kim naar het conservatorium in Alkmaar waar ze zang, jazz en pop ging studeren.

Kim heeft al veel ervaring gedaan voordat ze meedeed aan The Voice of Holland. Zo zong ze backing vocals in voor verschillende artiesten en show en heeft ze een zanglespraktijk aan huis, is ze werkzaam op een muziekschool, geeft ze zangworkshops en speelt ze in een band. Kim speelt en zingt de laatste jaren voornamelijk popmuziek en eigen nummers. Haar muzikale voorbeelden zijn o.a. Diana Ross, The Police en John Mayer.

Onder de naam: 'One Woman Show powered by Kim de Boer' zal Kim het publiek meenemen op een muzikale trip van herkenbare en dansbare hedendaagse muziek.

Een sneltrein van hippe nummers geremixt in 2 blokken wordt afgewisseld met een interactie blok vanachter de piano. De 'One Woman Show' is hierdoor zeer geschikt voor een gevarieerd publiek en verschillende gelegenheden. Kim garandeert een waanzinnig feest, waarbij je onmogelijk stil kan blijven zitten!

Boekingen van KIM DE BOER

Voor het boeken van KIM DE BOER ben je bij Twotone aan het juiste adres.