arrow_back Terug
cancel

KAFKE Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

KAFKE Boeken

Wat ooit begon met een spontane actie, heeft Zanger Kafke veranderd in een graag geziene feestartiest op verschillende evenementen. Hij was ooit glazenhaler in een kroeg en nam af en toe de microfoon ter hand. Een vriend maakte een foto van hem terwijl hij zong, creëerde visitekaartjes en de rest is geschiedenis. Een tweede optreden leidde tot maar liefst 250 telefoontjes. We bezoeken inmiddels de meest geweldige feesten en festivals in het land - aldus Zanger Kafke.

Met hits als ‘Springen’ en ‘Puberbrein’ samen met STUK, heeft Zanger Kafke bewezen een meester te zijn in het creëren van een feestelijke sfeer. Zijn opzwepende deuntjes en humoristische teksten zorgen ervoor dat iedereen binnen no-time losgaat!

Met verschillende optredens, waaronder evenementen zoals Paaspop (met live show), Zwarte Cross, Solar Weekend maar ook over de grenzen zoals in het Sportpaleis Antwerpen, Albufeira en de Costa Brava, weet hij dit keer op keer te verwezenlijken.

Wat betreft de toekomst zijn er volop plannen. Er liggen verschillende tracks klaar om te releasen, unieke samenwerkingen met andere artiesten zijn in de maak en de gretigheid (drang naar meer) is volop aanwezig bij Zanger Kafke!

Voor het boeken van KAFKE ben je bij Twotone aan het juiste adres.

KAFKE Boeken calendar_today