arrow_back Terug
cancel

K-LIBER Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

K-LIBER Boeken

K-Liber 4life is voornamelijk bekend geworden in de jaren 90 met de hit Viben. Deze Nederlandse groep van Antilliaanse afkomst maken voornamelijk vrolijke muziek waarbij vooral de dames met hun billen gaan schudden

Naast Viben hadden ze hits met nummers als Magnifico, Dansen en Schudden met die billen. Ook treden ze vaak op in samenwerking met Trafassi, La Rouge. Replay en Def Rhymz. Recent hebben ze nog in samenwerkingsverband een single gemaakt, dat geproduceerd is door Dj Galaga. Deze plaat is bij diverse radiostations gedraaid en in de top 25 beland. Met optredens op het Noorderslag Festival, Diverse Pop Podia’s, Club Tours zijn ze ver uit de meest populaire urban groep die er in Nederland is. Het is dan ook niet gek dat ze door TMF genomineerd werden voor de populairste urban groep.

De heren, alle drie afkomstig uit Curaçao maar wonend in Nederland, zongen op hun eerste 3 albums voornamelijk in ‘Papiaments’ de taal van Aruba, Bonaire en Curaçao, met zo nu en dan een uitstapje naar het Nederlands, Engels of Spaans.Het album ‘Schuurpapier’ is dan ook al hun vierde album, maar in tegenstelling tot de eerste drie albums HASIKIBOKE, Magnifico en P.L.A.M.A.T.O.R.I.A. staan op deze plaat alleen Nederlandstalige nummers.

Mega Master is het gezicht achter K-Liber 4life. Tegenwoordig is K-liber 4life meer dan alleen een muziekgroep. Ze zetten zich in voor diverse goede doelen en stichtingen.

K-Liber laat dames schudden en schuren, De heren springen en feesten. Iedereen is bekend met de vele hits die ze hebben gemaakt. Gegarandeerd dat ze ook uw feest helemaal los laten gaan met hun zomerse klanken.

Voor het boeken van K-LIBER ben je bij Twotone aan het juiste adres.

K-LIBER Boeken calendar_today