arrow_back Terug
cancel

JOYRIDE Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

JOYRIDE Boeken

“Joyride” bestaat uit zangeres Marthy en het duo Ekkerman & Bes, welke beide gitarist / zanger zijn en zij verzorgen optredens door heel Nederland op o.a. bedrijfsfeesten, partyschepen, bruiloften, dinershows, vakantieparken etc.
Deze drie gelouterde artiesten brengen een zeer breed repertoire van Engels- en Nederlandstalige nummers, in de meest uitéénlopende genres, dus voor elk wat wils !!
Zij hebben dan ook al van menig feest een succes gemaakt, of zoals in een regionale krant heeft gestaan “als Joyride op dreef is, verdwijnen de sterren van de hemel”.
Joyride krijgt tijdens optredens dan ook regelmatig de vraag, of er wel echt wordt gespeeld en of het geen playback is.
Nou gelooft U ons, een beter compliment kan er niet worden gegeven, want playback is het zeker niet en vooral bij het gitaarwerk gelooft men vaak de eigen oren niet.
Dus voor een geslaagd feest met een relaxed begin en een spetterend einde, bent U bij “Joyride” aan het juiste adres.

De gitaarpartijen en drie stemmige zangpartijen worden live ingevuld, ondersteund door in eigen beheer opgenomen orkestbanden, waardoor “Joyride” de sound heeft van een volledige band.
“Joyride” beschikt over een eigen professionele geluidsinstallatie, geschikt voor een ruimte tot ± 250 personen. Deze geluidsinstallatie is wat volume betreft volledig aan te passen aan al Uw wensen en de ruimte die “Joyride” nodig heeft is minimaal 2 x 4 meter.
Tevens beschikt “Joyride” over, buiten uiteraard aangepaste kleding, een lichtset van 6 spots, welke programmeerbaar zijn. “Joyride” is daarom uitermate geschikt voor elk feest op welke lokatie dan ook, of dit nu een grote of kleine zaal is.

Voor het boeken van JOYRIDE ben je bij Twotone aan het juiste adres.

JOYRIDE Boeken calendar_today