arrow_back Terug
cancel

JOHN WEST Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

JOHN WEST Boeken

John West heeft de afgelopen 10 jaar bewezen een vaste waarde te zijn op de Nederlandse podia. Met hits als 'Jouw blik', 'Voel je dan niet' en zijn laatste single 'Wit zwart' weet hij telkens weer zijn fans te verrassen en heeft hij inmiddels op alle kleine maar ook grote podia gestaan. Het afgelopen jaar stond vooral in het teken van de singles 'Lekkerding' en 'Blijf bij mij', duetten welke hij uitbracht met zijn goede vriend en collega Lange Frans. Onlangs gaf John West een uitverkocht concert in het Chassé Theater en op 20 mei aanstaande geven John West en Lange Frans een concert in Poppodium 013 in Tilburg.

John West onderscheidt zich als zanger door het repertoire dat hij zingt en de zekere stijl en klasse die hij heeft. Zijn herkenbare stem maakt dat zijn fanschare nog steeds blijft groeien. In 2012 was John West speciale gast bij Toppers In Concert, waar hij in totaal voor 200.000 mensen heeft gezongen. In 2015 schopte hij het tot de finale van de SBS-show Bloed, Zweet En Tranen.

In 2018 deed hij een succesvolle tournee door de Nederlandse theaters. Ook op grote Nederlandse podia als ‘Het Muziekfeest van het Jaar’ en ‘Toppers in Concert 2022’, wist hij inmiddels eenieder te overtuigen met zijn unieke en kenmerkende stemgeluid in combinatie met zijn eigen sound. Steevast gaat het dak er af en worden zijn liedjes luidkeels meegezongen. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat we inmiddels praten over een rasartiest met een grote schare vaste fans en een grote support in de Nederlandse horeca in binnen- en buitenland.

Voor het boeken van JOHN WEST ben je bij Twotone aan het juiste adres.

JOHN WEST Boeken calendar_today