arrow_back Terug
cancel

JOHN DE BEVER Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

JOHN DE BEVER

‘Johnny’ is in 1980 ontdekt door Pierre Kartner. Meer dan 100.000 exemplaren zijn er verkocht van Als ik later eens trouw (tv-optredens in o.a. Op Volle Toeren).

In 1997 wordt John de Bever uitgeroepen tot Beste Zaalvoetballer van de Wereld in Brazilië. John de Bever speelt ruim twintig jaar betaald voetbal in België, bij FC Den Bosch en FC Dordrecht (Nederlandse Eredivisie).

In 2006 komt het duet Toen Kwam Ji’ samen met Anny Schilder uit en in 2010 wordt er een unieke hitprestatie gescoord (enkel The Beattles gingen hem voor)! John de Bever staat met twee tracks, van één single, genoteerd in de Dutch Single Top 100!

In 2012 presenteren John de Bever en Charlene de door Emile Hartkamp geschreven hitsingle Als je alles hebt (‘TROS Muziekfeest op het Plein’).

In april 2013 komt het album Vaarwel Alle Zorgen uit bij Berk Music, het album komt binnen op NR7 in de Album TOP100! John de Bever is te zien in o.a. NOS Nieuwsuur en RTL7 Voetbal International.

John de Bever ziet een droom uitkomen: op 11 mei 2014 beleeft hij zijn Theaterdebuut met zijn MoederdagConcert in het Theater aan de Parade in Den Bosch en in januari 2015 wordt het duet Denk Nog Een Keer Aan Mij met Marianne Weber uitgebracht.

Uniek aan de sound van John de Bever is zijn geheel eigen stemgeluid. De gevoelige songs, winnaarsmentaliteit, zijn uitstraling én het feest dat bij elk optreden weer ontstaat, maakt het plaatje compleet.

John de Bever weet met Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht heel Nederland voor zich te winnen (videoclip bijna 2.500.000 keer bekeken)!
Tijdens zijn gelijknamige Theatershow op 24 april kwam tevens het album met Marianne Weber uit.

Boekingen van JOHN DE BEVER

Voor het boeken van JOHN DE BEVER ben je bij Twotone aan het juiste adres.