arrow_back Terug
cancel

JESSE PRINS Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

JESSE PRINS Boeken

Op 14 juli 2023 bracht Jesse Prins zijn eerste single uit, getiteld 'Altijd en Overal'. Dit nummer bleek een groot succes te zijn en leverde hem steun op van vooraanstaande platforms zoals Sterren NL, Radio NL en AVROTROS Muziekfeest op het Plein. Met slechts die ene single op zijn naam werd Jesse al snel een graag geziene gast in de Nederlandstalige muziekscene.

Het opmerkelijke verhaal van Jesse Prins begon echter niet volgens het traditionele pad van de muziekindustrie. Op slechts 21-jarige leeftijd werd hij ontdekt via social media, een scenario dat eerder geassocieerd wordt met internationale sterren zoals Olivia Rodrigo. Het was niemand minder dan Tino Martin die Jesse op het podium uitnodigde, wat resulteerde in een viraal filmpje op Dumpert.

De reacties onder de video waren duidelijk: de jongeman naast Tino was een groot talent.

Het nieuwe jaar 2024 begint voor Jesse met een overvloed aan positieve energie, die ook weerklinkt in zijn nieuwste single: #'Thuis Hier Op Het Plein'. Dit vrolijke liedje bezingt de gezelligheid van samenzijn op het plein of in je favoriete kroeg, en laat Jesse's enthousiasme voor muziek duidelijk naar voren komen.

Voor het boeken van JESSE PRINS ben je bij Twotone aan het juiste adres.

JESSE PRINS Boeken calendar_today