arrow_back Terug
cancel

JEROEN VAN ZELST Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

JEROEN VAN ZELST Boeken

Jeroen van Zelst groeit op met muziek, wanneer hij 8 jaar oud is gaat hij al met een drumstel in de weer. Op de middelbare school is hij drummer in een bandje. Jeroen’s carrière als feestartiest begint in 2011 met het uitbrengen van de single Colinda. In dat jaar wordt hij verkozen als Aanstormend Talent bij het welbekende Festival van het Levenslied. In 2012 brengt hij zijn eerste carnavalsplaat uit: Dansen. Meer platen volgen, van Leef Je Leven tot aan een nieuwe versie van Houdoe En Bedankt. Ook neemt hij platen op met collega’s, zoals het duet met Arjon Oostrom (Ze Is Veel Ouder) en zijn duet met Omroep Brabant DJ Jordy Graat: Jij Bent Veel Te Jong Voor Mij.

In 2014 kwam Jeroen met zijn debuutalbum: Alle Remmen Los! In het voorjaar van dat jaar won hij de Award voor Beste Opkomende Party Artiest tijdens de Party Awards. Sinds 2014 heeft Jeroen alles behalve stilgezeten, van een hardstyle plaat met Ransom (Beesten Van De Nacht) tot de tropische deuntjes van zijn plaat Billekes, met zijn repertoire zet hij elk feest volledig op zijn kop. Niet alleen met muzikaal maar ook online is Jeroen een duizendpoot, van TikTok tot Facebook & Instagram. Met zijn gevoel voor humor weet hij overal de lachers op zijn hand te krijgen.

Jeroen is een veel geziene zanger tijdens carnaval. Hij noemt het zelf ook het mooiste feest van het jaar. Jeroen is zowel binnen als buiten de carnavalsperiode een veel geboekte feestzanger in kroegen, op feesten en partijen. Jan Biggel schreef de single en Jeroen maakt er een knaller van: Ik Wil Met Jou Naar Bed!

Jeroen van Zelst staat bekend om zijn aanstekelijke muziek, energieke optredens en natuurlijk veel humor. Nú uit de feestversie van de hit ‘Jouw Liefste Wens’. Het nummer van de Nederlandse band: De Paladijns. Het nummer werd uitgebracht in 1982 en groeide uit tot een hit in Nederland. In 2023 lijkt het nummer weer populairder dan ooit en daar doet Jeroen van Zelst in geheel eigen wijze nog een schepje bovenop!

Voor het boeken van JEROEN VAN ZELST ben je bij Twotone aan het juiste adres.

JEROEN VAN ZELST Boeken calendar_today