arrow_back Terug
cancel

JEROEN VAN DER BOOM Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

JEROEN VAN DER BOOM Boeken

Met het nieuwe album Grote Liefde en zijn uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall, dendert de trein die Jeroen van der Boom heet voort. 'Uiteindelijk geniet ik natuurlijk het meest van mijn Grote Liefde... juist ja, de muziek!'

Niemand kon de afgelopen vier jaar om Jeroen van der Boom heen.

Hoewel hij altijd al bekend heeft gestaan als groot talent en zijn hand niet omdraaide voor een New Jazz album, presentatieklussen, imitaties of optredens als allround entertainer, vielen met het verschijnen van zijn hit Jij Bent Zo in 2007 alle puzzelstukjes op de juiste plaats.
De megahit verbleef wekenlang op de eerste plek in de hitlijsten en stond nog in de hoogste regionen toen de volgende single Eén Wereld de top bereikte. Hits als Betekenis en Het is Over volgden hun voorgangers naar de bovenste regionen van de hitlijsten en met het met een platina status bekroonde album Jij Bent Zo, zette Jeroen zichzelf definitief op de kaart als veelzijdig talent.

Van der Boom speelde binnen een jaar twee maal een bomvolle Heineken Music Hall volledig plat, mocht viermaal openen voor Lionel Richie in het Gelredome en juist op het moment dat hij begon te denken aan nieuw materiaal, klopten eind 2008 de Toppers bij hem aan.
Of hij Gerard Joling wilde vervangen. 'Waardoor 2009 ongepland een enorm druk jaar werd', aldus Jeroen. 'Want naast mijn eigen optredens en plannen voor een nieuw album, kwam het hele circus van het Songfestival er tussendoor.
De single Shine, de trip naar Moskou, alle promotie, de Toppers shows in de Amsterdam Arena... Maar het was een te grote uitdaging om het niet te doen.'

Direct na het Toppers avontuur, sloot Van der Boom zich op in de studio om te werken aan nieuw materiaal.
En alsof 2009 nog niet druk genoeg was, werd het album Verder al in de nazomer van 2009 gepresenteerd in een uitverkocht Paradiso.
Hits als Dat Weet Je en Weer Geloven knalden als bijna vanzelfsprekend de hitlijsten in en Jeroen werd één van de meest geboekte artiesten .


In het najaar van 2010 richtte Jeroen zich volledig op side-projects als kijkercijfer-hit The Voice Of Holland. 'Het is geen groot geheim dat ik er van hou om, naast mijn solo carrière, af en toe een uitstapje te maken naar een project zoals Toppers In Concert in de Amsterdam Arena. Dit jaar bleef het daar niet bij en waren er ook avonturen naar tv. Zo heb ik genoten van het The Voice Of Holland avontuur en presenteer ik inmiddels Lotto Weekend Miljonairs. Wát een uitdaging.'


Eén van de verrassingen op het nieuwe album Grote Liefde is het duet Los Van De Grond met ex-The Voice Of Holland finaliste Leonie Meijer.
Daarnaast is Jeroen ontzettend trots op een nummer als Leen Mijn Ogen. 'Een nummer over ziek zijn, pijn en onzekerheid.
Iets waar veel mensen zich in zullen herkennen.

Sinds de release van het album richt Jeroen zich weer helemaal op de muziek.
Zo stond hij afgelopen mei maar liefst twee keer in een uitverkochte Heineken Music Hall en wederom drie keer met Toppers In Concert in de Amsterdam Arena.

Voor het boeken van JEROEN VAN DER BOOM ben je bij Twotone aan het juiste adres.

JEROEN VAN DER BOOM Boeken calendar_today