arrow_back Terug
cancel

JAN VAN EST Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

JAN VAN EST Boeken

Jan van Est had in 2003 en 2004 twee grote hits met de nummers De zon op m'n bol en De kriebels.
Door deze hits kreeg hij veel optredens in het land en had hij een aantal tv-optredens bij o.a. het Tros Muziekfeest op het plein, De nacht van Oranje en Thuis bij... van SBS6,
Ook veel lokale en regionale omroepen zoals RTV Dordrecht, RNN7, TV OOST besteedden veel aandacht aan deze jonge zanger.
Op 27 mei 2006 gaf Jan in zijn eigen stad Dordrecht een groot concert op een groot podium met een live-orkest en danseressen in een uitverkochte zaal gevuld met 4.000 dolenthousiaste mensen.
In 2007 is Jan Van Est uitgeroepen als dé artiest van de Drechtsteden.
In datzelfde jaar werkte hij mee aan het SBS-programma Hart in Actie van Wendy van Dijk.
Ook verscheen zijn single Bij jou.
Na een periode van afwezigheid is Jan in 2010 weer helemaal terug.
De door Kees Tel geschreven en geproduceerde single Hé mooie meid is een plaat die na één keer horen direct meegezongen wordt.
Dat doet het publiek dan ook massaal tijdens zijn optredens.
Jan is te gast bij diverse radio- en tv-zenders. De single Een ouderwetse Hollandse winter is de absolute winterhit van 2010 en staat wekenlang, tot ver in 2011, op de playlists bij de radiozenders.
Daarnaast is hij te zien in een spotje van Carspotter.
In de zomer van 2011 heeft Jan de mooiste ervaring van zijn leven tot dat moment: de geboorte van zijn zoon Jantje! Jan weet meteen één ding zeker: hij moet Kleine Jongen van Hazes opnemen.
Met Vaderdag schenkt hij deze single gratis aan alle vaders via zijn website, Hyves en Twitter.
De track die in een fris jasje wordt gestoken vindt niet alleen gretig aftrek onder de fans van Jan, maar ook die van André Hazes!
Ondertussen is ook de lekkere zomerse single Latin Lady verschenen, met als bonustrack de bekende mondiale hit La Bamba.
De single Latin Lady wordt door de media omschreven als een tropische verrassing in het Nederlandstalige genre. De single doet enigszins denken aan A night like this van Caro Emerald. Toch heeft deze plaat een compleet eigen volkse sound!
Door goede singles gaan er wederom deuren open voor Jan. Hij is een graag geziene gast bij o.a. Sterren.nl, RADIONL en vele andere radio- en tv-zenders.

Daarnaast treedt hij op tijdens het Mega Piraten Festijn in Groningen en op het Festival van het Levenslied in Den Bosch.
In september 2011 zal het langverwachte album van Jan van Est verschijnen. Zoals men Jan kent zal dit vergezeld gaan van een groots feest!
Het album wordt voorafgegaan door de release van een nieuwe single die in augustus verschijnt: De zon in mijn hart.

Voor het boeken van JAN VAN EST ben je bij Twotone aan het juiste adres.

JAN VAN EST Boeken calendar_today