arrow_back Terug
cancel

JAMAI Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

JAMAI Boeken

Jamai was afgelopen seizoen wekelijks te zien in The Voice of Holland.
Hierin maakte hij de felbegeerde auditieplekken aan de kandidaten kenbaar en besprak hij tijdens de live shows alle social media vanuit de Red Room.
Als iemand weet hoe het is om mee te doen aan een talentenjacht op televisie dan weet Jamai het wel.

Op 16-jarige leeftijd won hij de allereerste Idols en zijn debuutsingle ‘Step right up’ werd in 2003 meer dan 320.000 keer verkocht.
In 2004 stond Jamai voor het eerst in het theater en speelde vervolgens in musicals als Les Misérables, Miss Saigon, The Wiz en Shrek.
Als erkenning voor zijn rollen mocht Jamai meerdere John Kraaijkamp Musical Awards in ontvangst nemen.

Op televisie begon de carrière van Jamai bij Jetix, waar hij samen met Nicolette van Dam Jetix Max presenteerde.
Daarna presenteerde hij onder meer Ik kom bij je Eten en tegenwoordig maakt Jamai deel uit van het vaste team van De Grote Improvisatie Show (met Tijl Beckand en Ruben van der Meer) bij RTL4. In 2014 scoorde Jamai twee nummer-1 hits, met zijn vertolking van 'Gevallen of Gevlogen' uit The Passion en zijn bewerking van 'Wake Me Up' van Avicii.
Ook in 2015 is Jamai in het theater te zien, samen met Tijl Beckand en Ruben van der Meer in de Grote Improvisatie Show. Zingen, presenteren, stemmetjes inspreken; Jamai is een creatieve alleskunner.
Jamai treedt veelvuldig op in het land met zijn spetterende muzikale show.
De show van Jamai kenmerkt zich door opzwepende popsongs, waarbij hij zichzelf tijdens enkele nummers begeleidt op piano.

Voor het boeken van JAMAI ben je bij Twotone aan het juiste adres.

JAMAI Boeken calendar_today