arrow_back Terug
cancel

IRIS KROES Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

IRIS KROES Boeken

Iris Kroes is geboren op 11 november 1992 en is afkomstig uit het Friese Drachten. Ze zingt al sinds zij kon praten en speelt al ruim 20 jaar harp. Hierbij heeft Iris Kroes een unieke combinatie gevonden. Met haar stem raakt ze de gevoelige snaar.

Iris Kroes, een artieste in hart en nieren, trok met haar verbluffende deelname aan The Voice of Holland meteen de aandacht. Bijna vier miljoen Nederlanders zagen haar de finale van The Voice of Holland 2012 winnen, maar gek laat ze zich niet maken. Nuchterheid is de sterkste kracht van de 29-jarige Iris. ‘’Ik wil gewoon zo lang mogelijk voor mensen kunnen zingen, mijn stem kunnen delen en liedjes schrijven. Muziek is alles voor me, ik ga er helemaal in op. Dat zal altijd zo blijven. Iris is dankzij haar unieke combinatie een graag geziene gast op evenementen op bijzondere locaties, zo heeft Iris meerdere malen voor leden van het Koninklijk Huis opgetreden, tourt ze al jaren met haar eigen

IrisCruise show de wereld over als guest entertainer op cruiseschepen, is ze een vaste waarde bij ‘Yoga in Concert’ en speelt ze veel met orkesten.


Kroes viert haar 10-jarig jubileum met de release van bijzondere harpcovers, welke ze zelf gearrangeerd heeft en op unieke wijze gespeeld en gezongen wordt.
Later dit jaar viert zij haar jubileum met een jubileumconcert.

Voor het boeken van IRIS KROES ben je bij Twotone aan het juiste adres.

IRIS KROES Boeken calendar_today