arrow_back Terug
cancel

HIKE Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

HIKE Boeken

Vier jonge, enthousiaste en goed onderlegde muzikanten komen in februari 1998 voor het eerst bij elkaar om zich vervolgens te gaan richten op het commerciële feestcircuit.
Met een dosis professionele begeleiding en opleiding maken deze jonge musici zich inderdaad in korte tijd klaar voor het grote werk en nog geen jaar later staan de eerste 30 optredens gepland.

Eenmaal optredend door het gehele land maakt HIKE zich al snel populair bij het publiek door o.a. muzikaliteit, uitstraling, enthousiasme en een gevarieerd en eigentijds repertoire perfect te combineren in een wervelend optreden. HIKE speelt hierbij moeiteloos in op de wensen en reacties van het publiek. Hierbij kunnen alle stijlen de revue passeren, van bijvoorbeeld 'dance' tot stevige 'rock' en van 'Zuid-Amerikaans' tot oergezellige (Nederlandse) 'feestmuziek'! Entertainment is hierbij altijd het sleutelwoord!

Met 30 optredens in het eerste jaar heeft HIKE zich inmiddels opgewerkt tot een graag geziene en zeer bekende beroepsformatie in het landelijke feest- en evenementencircuit.

Een agenda met ruim 130 (!!!) optredens per jaar is hiervan het levende bewijs.
Van bruiloften tot bedrijfsfeesten, discotheken, evenementen, festivals en kermissen.
Door jarenlange ervaring, oprecht enthousiasme en plezier en daarnaast passend licht en geluid(volume) weet HIKE tijdens iedere gelegenheid weer een feestelijk hoogtepunt te bereiken waarbij gegarandeerd 'het dak eraf gaat!'

Na 6 jaar uitsluitend 'coverwerk' werd het in 2004 tijd om, mede op verzoek van fans, eens een eigen single uit te gaan brengen.
Ideeën hiervoor waren er al geruime tijd.
HIKE is de studio ingedoken om twee eigen nummers op te nemen. Een feestnummer 'Don Juan' en een nummer in de stijl van Doe Maar; 'Kan 't niet laten'.
Beiden Nederlandstalig en met een hoog feest- en meezinggehalte.
Mede door dit feit, het onuitputtelijke enthousiasme tijdens optredens en jarenlange ervaring in het circuit heeft HIKE landelijk een grote naamsbekendheid gekregen en is de formatie niet meer weg te denken uit 'feestvierend Nederland'!Voor het boeken van HIKE ben je bij Twotone aan het juiste adres.

HIKE Boeken calendar_today