arrow_back Terug
cancel

HERMES HOUSE BAND Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

HERMES HOUSE BAND Boeken

De Nederlandse Hermes House Band heeft een nieuwe single gemaakt. “Elke keer als jij me aankijkt”.
De Rotterdamse studenten bewerkten een Spaans liedje tot een tijdloze Nederpopklassieker.
Zanger Marek, zangeressen Sophie en Jorien en de rest van de tienkoppige band zijn deze zomer op podia in heel Nederland te zien.

‘Ladies and gentlemen, get ready to party! Tonight, live on stage, the biggest party band of the World. Here they are: the Hermes House Band!
Deze aankondiging hebben inmiddels miljoenen mensen over de hele wereld gehoord.
En nog steeds genieten jaarlijks tienduizenden mensen van de spetterende optredens die steevast ontaarden in een groot feest.
Niet in de laatste plaats omdat de muzikanten zelf zoveel plezier hebben in wat ze doen, en dat enthousiasme als geen ander weten over te brengen op hun publiek.

De Hermes House Band is naast een feestband ook een gezelschap waarin de muzikanten zich kunnen ontwikkelen op het creatieve vlak.
Een groot aantal HHB muzikanten vervolgde zijn weg binnen de muziekindustrie.
aast de HHB-international is het bekendste voorbeeld hiervan oud-HHB zanger Jaap Reesema, die in de zomer van 2010 landelijke bekendheid kreeg als winnaar van X-factor.

Vorig jaar vierde de Hermes House Band het 25-jarig bestaan in het Nieuwe Luxor: “HHB Classic” was een unieke combinatie van de ultieme feestband met de klassieke instrumenten van het orkest Het Rotterdam Ensemble.
Alle huidige en oud-Hermes House Bandleden én de HHB International waren van de partij om iedereen die het wilde weten er nog maar eens goed aan te herinneren: de Hermes House Band is alive and kicking!

Voor het boeken van HERMES HOUSE BAND ben je bij Twotone aan het juiste adres.

HERMES HOUSE BAND Boeken calendar_today