arrow_back Terug
cancel

HENNY THIJSSEN Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

HENNY THIJSSEN Boeken

' Laat me nu gaan ' is de titel van de nieuwe single van Henny Thijssen. Henny is onlangs een samenwerking aangegaan met Studio One Records in Enschede.
De tekst van de single heeft Thijssen zelf geschreven en producer Justin Pieplenbosch nam de productie op zich. 'Ik heb al heel veel dingen voor Johnny Sap van Studio One gedaan, waaronder het schrijven van liedjes voor veel artiesten.
Het is de eerste keer dat ik als artiest een samenwerking met hem ben aangegaan.
Qua gevoel zit dit gewoon goed.
Mijn nieuwe single heeft een hoog Hazes gehalte.
Het past in de lijn wat ik op de bühne zing. Het is ook mijn stijl van schrijven.
Ik hoop dan ook van harte dat dit een succes gaat worden, niet alleen voor mij, maar zeker voor de mensen die in mij geloven', vertelt Henny.

Henny en Studio One hebben veel plannen gemaakt voor de toekomst. We hebben al een aantal nieuwe nummers op stapel liggen. Het zijn allemaal liedjes in de Hazes stijl omdat ik gek ben van dat repertoire', aldus Thijssen.

Henny Thijssen heeft aan meer dan 1000 releases meegewerkt en schreef o.a. nummers voor: Andre Hazes, Marianne Weber, Koos Alberts, Frans Bauer, Corry Koning, Dennie Christian, Stella, Henk Wijngaard, Frank van Etten, Lenie Gerrits, Tino Martin, Stef Ekkel en voor vele andere Nederlandse artiesten.


Henny Thijssen in Bloed, Zweet en Tranen.
Bij de zoektocht naar het beste nieuwe Nederlandstalig zangtalent haalde Henny de finale.

Voor het boeken van HENNY THIJSSEN ben je bij Twotone aan het juiste adres.

HENNY THIJSSEN Boeken calendar_today