arrow_back Terug
cancel

HENK DAMEN Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

HENK DAMEN Boeken

Henk Damen, geboren 15 augustus 1980 in ‘s-Hertogenbosch, heeft 10 jaar geleden op een ouderwetse manier bij zijn platenmaatschappij een langdurig contract afgedwongen, doordat hij vijf jaar geleden “live” ging zingen voor de A&R mensen van het destijds beroemde Nederlandse label Dino Music, die onmiddellijk onder de indruk waren van zijn talenten en zijn unieke stemgeluid.

Henk Damen’s grote voorbeelden in de muziek zijn de Nederlandse zangers Frans Bauer en Rene Froger en natuurlijk ook zangeres Marianne Weber.
Zijn grootste hobby’s zijn vissen, voetballen en Nederlands–talige muziek.


Inmiddels begint Henk de vruchten te plukken van de oprukkende populariteit van het Nederlandstalige lied. Hij wordt ook wel getipt als de ‘coming man’ van het levenslied en we zullen in de toekomst dan ook veel van hem horen.
Als pasgetrouwd man en trotse vader van de 4 jaar oude Henkie jr., hoeft Henk niet lang na te denken over wat liefde voor hem zelf betekent: “Liefde is het belangrijkste in het leven!”


In november 2006 verscheen zijn 3e album bij de platenmaatschappij NRGY Music van zijn producer Tom Peters, waarbij Henk onder contract staat.
De eerste single uit dat album ‘Dans Een keer Met Mij’ bereikte de top 30 van de Hitparade.
In 2007 werd de titel ‘Wat Een Lekker Ding’ met succes op single uitgebracht en inmiddels is 2008 goed begonnen voor Henk met zijn tot nu toe grootste Hit uit zijn carrière ‘Ik Wil Jou Voor Altijd’, welke al enige weken in de top 20 van de Megacharts staat genoteerd.
Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de opnamen van zijn alweer vierde album, dat wordt verwacht in juni a.s…
2008 lijkt een super succesvol jaar te gaan worden voor één van de sympathiekste Nederlandstalige idolen: Henk Damen!
In 2010 heeft hij het album ‘Laat Mij Alleen’ uitgebracht. In 2011 heeft Henk Damen een “Het Beste Van…” uitgebracht met daarop al zijn grootste hits.

Voor het boeken van HENK DAMEN ben je bij Twotone aan het juiste adres.

HENK DAMEN Boeken calendar_today