arrow_back Terug
cancel

HAVENZANGERS Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

HAVENZANGERS Boeken

Vanaf 2015 gaat het duo Mulder en Mulder verder onder de naam Havenzangers 2.0.
Dit in reactie op de vele vragen die het publiek tijdens optredens aan Mulder en Mulder stelden. Zingen jullie nog wat van de Havenzangers? Willem, jij bent toch één van de Havenzangers, dus waarom heten jullie dan niet zo?

Nog even de geschiedenis.

Willem Mulder maakte meer dan 25 jaar deel uit van de Havenzangers. Na het uiteenvallen van het oorspronkelijke duo startte hij met zijn zoon Wesley een nieuw duo. Mulder & Mulder.

De eerste hits van het duo waren Cheerio en Alarmfase Rood. Deze nummers stonden vele weken in de hitparade en zorgden ervoor dat Mulder & Mulder een plek veroverden in de Nederlandstalige muziek-scene.

Daarna volgden hits als Ben in de hemel, BAM BAM! en Butterfly. Drie top nummers die niet alleen feestelijk zijn, maar ook muzikaal zeer goed in elkaar zitten.

In 2013 verschijnt: In de hemel is geen bier Een oud nummer van Dorus dat in een nieuw, hedendaags jasje is gestoken. De plaat doet het vooral tijdens carnaval enorm goed. Daarna verschijnenHoliday (zomer, strand en zee) en We gaan er tegenaan.

Vader en zoon Mulder zijn de onbetwiste feest meesters van dit moment en zijn na zoveel hit-singles niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit. Met hun vrolijke, opzwepende repertoire, aangevuld met de grootste hits van de Havenzangers, weten ze tijdens optredens keer op keer weer te verrassen en is het Feest voor jong en oud.

Zoals hierbove vermeld gaan Mulder en Mulder door onder de naam HAVENZANGERS 2.0. De eerste single die onder deze naam verschijnt is Hey ga je mee. Als tweede track is de Countrydans 2.0toegevoegd aan de single. De single is vanaf januari 2015 verkrijgbaar.

Mulder & Mulder staan garant voor een spetterend optreden: één groot feest der herkenning!

Voor het boeken van HAVENZANGERS ben je bij Twotone aan het juiste adres.

HAVENZANGERS Boeken calendar_today