arrow_back Terug
cancel

HARRIE SNIJDERS Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

HARRIE SNIJDERS Boeken

In 2019 maakte Nederland en België kennis met Harrie Snijders. De Brabander deed zijn intreden als EX in de MTV–serie Ex on The Beach: Double Dutch en was al snel een van de smaakmakers van dat seizoen. Waardoor hij hetzelfde jaar nog in het EOTBDD All Star - seizoen als orginal deelnam en opnieuw voor een feestje in de villa zorgde. In 2022 is hij weer terug in seizoen 8 van Ex on The Beach: Double Dutch.

Deze geboren entertainer wist in 2019 meer dan 100 clubs en festivals in Nederland en België op zijn kop te zetten. In 2022 is deze hoeveelheid shows nog meer gegroeid, en bestond alleen zijn zomertour al uit meer dan 50 shows in 7 verschillende landen.

Momenteel heeft Harrie meer dan 480.000 volgers op Instagram en volgde er een eigen reality serie op tv-zender Spike. Daar bleef het niet bij want Harrie heeft opnieuw zijn eigen programma, ditmaal op TLC en Discovery+. In het nieuwste programma ‘Daten op het kamp:

Harrie zoekt een vrouw’ maar ook in ‘Harrie: van het kamp naar de ring’ volgen we Harrie’s leven als succesvolle DJ en op zoek naar de liefde.

Na het bewezen succes als DJ verzamelde Harrie zijn vrienden van Afro Bros, Jebroer, Revi (FMG) en Dylan Dos Santos voor zijn nieuwste track ‘Rechter Handje’ dit in 2022 uit komt op ROQ ’N Rolla Music.

Voor het boeken van HARRIE SNIJDERS ben je bij Twotone aan het juiste adres.

HARRIE SNIJDERS Boeken calendar_today