arrow_back Terug
cancel

HARDE BAZEN Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

HARDE BAZEN Boeken

Party/Electro/Rap act HARDE BAZEN:

De Harde Bazen, altijd actueel en spreken de jeugd in hun eigen taal met de muziek die op dit moment leeft.
Een optreden van de Harde Bazen is altijd feest met een goede sfeer en lopende bierkranen.

Eigen werk wordt afgewisseld met dampende tracks van o.a. Yellow Claw, Kraantje Pappie en The Opposites, uiteraard ondergedompeld in hun eigen eigenzinnige sound.

Biografie :

Straight uit het Oosten (maar met 'lobi' voor het Westen) komen de Harde Bazen. De Nederlandstalige rapformatie die hiphop en dance/electro samensmelten tot één grote party.
Serieuze teksten worden belachelijk gemaakt, belachelijke teksten worden serieus genomen en het eindresultaat is nog catchy ook!

Rapper Goorrilla, zanger Wolf en DJ Kwetsbeer hebben na individuele kleinschalige internationale successen hun krachten gebundeld om samen de Harde Bazen party los te laten op de lage landen.
Het drietal kwam in aanraking met het Nederlandse producersduo 'Radical Minds' en in samenwerking met deze mannen worden er nieuwe stappen gezet richting wereldfaam in Nederland en België.

HARDE BAZEN is een 45 minuten durende opzwepende act, eventueel optioneel uit te breiden met een extra set van DJ Kwetsbeer (electro/party).

Metropool, Hengelo: “Twents antwoord op die andere jeugd van tegenwoordig. Rauw, ongenuanceerd, tomeloos grappig en extreem gevaarlijk. Hip Hop met Electroshocks. Hard feest voor hard volk”

Voor het boeken van HARDE BAZEN ben je bij Twotone aan het juiste adres.

HARDE BAZEN Boeken calendar_today