arrow_back Terug
cancel

HAPPY TUNES Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

HAPPY TUNES Boeken

Het kan niet waar zijn dat deze band live speelt – dit moet een opname zijn!
Dat is het commentaar dat je krijgt wanneer The Happy Tunes spelen. Deze coverband komt oorspronkelijk uit Friesland als side project van de in de jaren ’80 aan de weg timmerende band Social Security en werd door
Muziekkrant Oor betiteld als coverband met een grote C.

The Happy Tunes doen de grote bands uit de jaren ’60 en ‘70 herleven. Klassiekers als Strawberry Fields en Lucy In The Sky van The Beatles sieren de setlist evenals de theatrale millionseller Eloise van Barry Ryan maar ook Janis Joplin, Jefferson Airplane, The Monkees, The Turtles, The Who, The Doors, T-Rex, The Cream, Free en The Small Faces met het magistrale Tin Soldier en nog veel andere onvergetelijke maar ook bijna vergeten songs zullen gespeeld worden.

Voor diegenen die de band nog niet kennen: Een zestal neohippies weten de zaal plat te krijgen met hun favoriete hits van toen. Deze hits brengen ze met veel verve en precisie; alleen het krassen van de plaat ontbreekt. Wil je een avond echt uit je dak gaan en dat betekent constant swingen en meezingen, dan kan je echt niet om The Happy Tunes heen.

Voor het boeken van HAPPY TUNES ben je bij Twotone aan het juiste adres.

HAPPY TUNES Boeken calendar_today