arrow_back Terug
cancel

HANS DE COCK Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

HANS DE COCK Boeken

Organiseert u een evenement met een Frans tintje? Of u zoekt een stijlvolle omlijsting van uw huwelijk, markt of bedrijfsevenement? Of u bent gewoon liefhebber van Franstalig repertoire? Dan bent u bij zanger/accordeonist/gitarist Hans de Cock aan het juiste adres. U kunt hem boeken als solist, maar ook met zijn collega muzikanten in Duo of Trio Pigalle.
In de zwierige accordeonmuziek klinkt de sfeer van het land door waar de dingen best een dagje kunnen wachten als vandaag de zon schijnt of de wijn nog beter smaakt dan gisteren. En hun stijl ademt dat ook uit: lopend van tafel tot tafel is er altijd tijd voor een praatje dat als vanzelf overgaat in alweer zo’n heerlijke musettewals of een liedje van Bécaud, Piaf, Dassin, Ferrat of Brel. Vanaf de eerste noot raken uw gasten in vakantiestemming!

Hans speelt samen met verschillende collega’s. Duo Pigalle bestaat uit Hans op accordeon, ukelele en gitaar en één van de contrabassisten Peter Wassenaar, André van Son of Fons Toonen. In Trio Pigalle wordt dat duo aangevuld met Thijs Simons of Fons Toonen op drums of cajon.

In alle bezettingen zijn de optredens in principe met kleine mobiele versterking. Hans zal altijd zorgen voor een aangenaam volume, waarbij een goed gesprek nog steeds mogelijk is. Voor podiumoptredens (met zenders/ontvangers) heeft hij ook een grotere geluidsinstallatie.

Voor het boeken van HANS DE COCK ben je bij Twotone aan het juiste adres.

HANS DE COCK Boeken calendar_today